Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τούρκοι στην ελληνική ΑΟΖ, οι Έλληνες που;


Του Μελισσοκόμου

Το είπαν και το έκαναν (αυτή τη φορά) οι Τούρκοι, στέλνοντας ένα ωκεανογραφικό-περιβαλλοντολογικό σκάφος 36 ετών(!) το Bilim-2 (Επιστήμη-2) το οποίο πλέει στην ελληνική ΑΟΖ. Από το πρωί του Σαββάτου.

Και δεν έχει σημασία ότι δεν μπορεί να κάνει σεισμικές έρευνες. Έχει σημασία πως μπαίνει στην ελληνική αποκλειστική οικονομική ζώνη(ΑΟΖ), με NAVTEX που έχει ανακοινώσει από χθες η Τουρκία - και όχι η Ελλάδα - νομιμοποιώντας έτσι πως η εν λόγω περιοχή από Καστελόριζο έως 24 ν.μ. ανατολικά της Κρήτης, ανήκει σε αυτήν και έχει κάθε δικαίωμα όχι μόνο για έρευνες προς ανεύρεση υποθαλάσσιων φυσικού πλούτου αλλά και Έρευνας και Διάσωσης (SAR-Search and Rescue).

Εν ολίγοις το δόλωμα έπεσε στο νερό.

Άραγε πως θα συμπεριφερθούμε τα επόμενα εικοσιτετράωρα;

Ως καρχαρίες ή ως κοκωβιοί;

AntiNewsΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]