Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υποθετικά μιλώντας…


Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε το 2011 (άσχετα αν οι συριζαίοι νόμιζαν ότι ξεκίνησε το ’15).

Η πείνα και η ένδεια στην βόρεια και υποσαχάρια Αφρική είναι διαχρονική.

Επί του ανάλγητου Σαμαρά είχαμε μπόλικους πρόσφυγες πολέμου, όπως και οικονομικούς μετανάστες…

Το λιμενικό όμως τους απέτρεπε, με μεθόδους όπως π.χ. ο «παφλασμός», κλπ.

Όσοι έφταναν στα παράλια καταγράφονταν και κατέληγαν περιορισμένοι σε ελεγχόμενα «κλειστά» κέντρα φιλοξενίας, με αποτέλεσμα οι συριζαίοι και οι λοιποί επαγγελματίες αλληλέγγυοι να ανεβαίνουν καθημερινά στα κάγκελα και να κατακεραυνώνουν τον φασίστα Σαμαρά που τους έσβηνε τα αιρκοντίσια τα μεσημέρια (έτσι μας έλεγαν)…

Τον Ιανουάριο του ’15 ανέλαβε ο Σύριζα. Με υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον καθηγητή εγκληματολογίας (πρώην πασόκο, κλασικά) κ. Πανούση (ο οποίος λίγους μήνες μετά παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τα συντρόφια του).

Η πρώτη δουλειά του οποίου ήταν να μαζέψει τις κάμερες και να σπεύσει στην Αμυγδαλέζα και αλλού, και να ανοίξει τις πύλες, αμολώντας χύμα στο κύμα χιλιάδες άνεργους, αγριεμένους και απελπισμένους άνδρες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατακόρυφα η εγκληματικότητα.

Σαν να έκανε ένα κοινωνιολογικό επιστημονικό πείραμα δηλαδή, όσον αφορά στο θέριεμα της εγκληματικότητας.

Και με τη συνδρομή του έτερου «καθηγητή» κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος επίσης άνοιξε τις πύλες… των φυλακών αυτή τη φορά.


Τότε, όταν κάποιος μιλούσε για τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης ήταν ακραίος ρατσιστής, φασίστας, και όλα τα υπόλοιπα τα οποία έχουν καραμέλα οι «ανθρωπιστές» επαγγελματίες αλληλέγγυοι.

Αγνοώντας ότι η ανησυχία είναι για την παραβατικότητα και όχι για τη φυλή.

Και Σουηδοί κατάξανθοι με γαλάζια μάτια να ήταν οι «πρόσφυγες», αν πεινάνε θα σε σφάξουν.

Με τον Σύριζα λοιπόν στην εξουσία, οι ροές αυξήθηκαν κατακόρυφα, οι ΜΚΟ έκαναν πάρτι, όπως πάρτι έκανε και ο κάθε επιτήδειος, πλουτίζοντας στην πλάτη των «προσφύγων πολέμου» (κυρίως από χώρες χωρίς πόλεμο, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια).

Σήμερα, που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, εκείνοι που αντιδρούν είναι σαφώς περισσότεροι, κι αυτό διότι δεν μπορείς να περπατήσεις στο κέντρο των μεγαλουπόλεων χωρίς να κινδυνεύεις να σε σφάξουν για ένα κινητό, είτε είσαι φασίστας είτε συριζαίος. Οι «πρόσφυγες πολέμου» από την Αλγερία και το Μαρόκο δεν κάνουν τέτοιες διακρίσεις. Οπότε σχεδόν ο καθένας μας έχει πλέον από μια ανάλογη εμπειρία, ή μια δυσάρεστη επαφή με τους «πρόσφυγες» ώστε να αρχίσει επιτέλους να προβληματίζεται.

Και έτσι, με την κυρά Τασία, τον Μουζάλα και τις ΜΚΟ, καταλήξαμε να έχουμε δεκάδες χιλιάδες (κάποιοι γνωρίζοντες μιλάνε για εκατοντάδες χιλιάδες) νεαρούς νταβραντισμένους, που δεν το έχουν σε τίποτα να σε σφάξουν στο γόνατο.

Και ερωτώ ο ποταπός: Ας υποθέσουμε ότι αύριο γίνεται ένα μπαμ με την φίλη και γείτονα Τουρκία. Δεν είναι κάτι το απίθανο, αφού καθημερινά ο Ερντογάν εξαπολύει απειλές.

Και κηρύσσεται γενική επιστράτευση, και όλοι οι στρατεύσιμοι Έλληνες πάνε στα σύνορα και στο «μέτωπο».

Ποιοι θα μείνουν πίσω να φυλάνε τα γυναικόπαιδα;

Οι γέροι και οι … νταβραντισμένοι μετανάστες που λέγαμε.

Και τι θα γίνει αν ως πιστοί Μουσουλμάνοι πάρουν εντολή κι αρχίσουν τα δικά τους; Στα μετόπισθεν;

Λειτουργώντας ως 5η φάλαγγα;

Ποιος θα σώσει τα γυναικόπαιδα και τους γέρους από τα χατζάρια τους;

Η αστυνομία; Τα ΜΑΤ; Ποιοι;

Αυτοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους χούλιγκαν στα γήπεδα και τους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια, θα τα βάλουν με τους αδίστακτους, πεινασμένους, φανατικούς Ισλαμιστές μαχαιροβγάλτες; Που ήδη είναι και πιο πολλοί από ολόκληρο το αστυνομικό σώμα.

Τον περασμένο Ιούλιο πάρα πολλοί, ακόμη και μη νεοδημοκράτες, ψήφισαν Κυριάκο για να βάλει μια τάξη και ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα που αυτή συνεπάγεται.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε, και ο Κυριάκος δεν δείχνει καμία διάθεση να το κάνει. Δεν είναι Σαλβίνι.

Οπότε, έχουμε τον Κουμουτσάκο να συνεχίζει το όμορφο έργο του Μουζάλα, και το λιμενικό μας να βοηθάει την FRONTEX στην καταμέτρηση και διευκόλυνση των «προσφύγων», τους οποίους μετά αναλαμβάνουν οι φιλάνθρωποι των 200 και πάνω ΜΚΟ που δρουν στην μπανανία μας.

Με το κράτος να διοργανώνει συσκέψεις επί συσκέψεων για το φλέγον αυτό ζήτημα, και να καταλήγει στο ότι η λύση είναι να μεταφερθούν αρχικά 10.000 στην ενδοχώρα, όπου ενδοχώρα εννοούμε τα εδάφη πάνω από τη Λάρισα, και όπου θα αφομοιωθούν και θα ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες (χα χα χα) έτσι ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά προκειμένου να είναι έτοιμα να δεχτούν νέες φουρνιές πεινασμένων.

Και με κάποιους να αρχίζουν να ασπάζονται παλιές θεωρίες συνωμοσίας, που θέλουν τη Μακεδονία πολυπολιτισμική, και κάθε άλλο παρά αμιγώς ελληνική…

Λέτε; Υποθετικά πάντα μιλάμε…

ΥΓ: Να δείτε που σε λίγο καιρό ο ΟΗΕ και δεν ξέρω ποιος άλλος θα μιλάει για μια νέα «μειονότητα» στην Ελλάδα που χρειάζεται προστασία, ή ακόμη και «ανεξαρτησία».

Υποθετικά πάντα μιλάμε…

StrangeAttractor
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Τι το ήθελες εκείνο το "υποθετικά μιλάμε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Και με κάποιους να αρχίζουν να ασπάζονται παλιές θεωρίες συνωμοσίας, που θέλουν τη Μακεδονία πολυπολιτισμική, και κάθε άλλο παρά αμιγώς ελληνική"


    http://www.ksipnistere.com/2019/08/golden-visa.html

    "128 άδειες διαμονής έχουν δοθεί στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος Golden Visa -Ποιοι, πόσοι και σε ποιες πόλεις επενδύουν..
    Ισραηλινοί, Τούρκοι και λιγότερο Κινέζοι, αποτελούν την πλειονότητα των επενδυτών που απέκτησαν κατοικία στη Θεσσαλονίκη και άδεια διαμονής, μέσω του προγράμματος Golden Visa...."


    ΥΓ: και αν ολοι αυτοι οι "επενδυτες" θελουν φθηνο εργατικο δυναμικο στην "πολυπολιτισμικη"

    Θεσσαλονικη-και γενικοτερα στην Μακεδονια- μεσω Σκοπιων,τοτε θα εχουμε κανει το "χρεος" μας

    απεναντι στους σκοπιανους να επισκεφτουν την "Μακεδονια του Αιγαιου" και να αποτελεσουν μερος

    αυτης!

    Στις πολυπολιτισμικες κοινωνιες χωρανε ολοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη μετανάστευση έχει ως εξής. Για να δανειοδοτήσουν οι επενδ. οργανισμοί στις ή για να τα μοιράσουν οι τράπεζες με τους εγχώριους "εργολάβους", λαμβάνεται υπόψιν ο πληθυσμός που παραμένει στη χώρα το φθηνό δυναμικό κυρίως νεανικής ηλικίας. Κατά αυτό τον τρόπο χρηματοδοτούνται εξ΄αρχής και οι τράπεζες και δήθεν είναι θετικό για την ανάπτυξη.

    Εαν υπάρχει μεγάλος πληθυσμός από λαθρομετανάστες σαν εργατικό δυναμικό τότε οι τάχα επενδύσεις και οι χρηματοδοτήσεις και τα εχέγγυα επενδύσεων διευκολύνονται.

    Γεωπολιτική Οζάλ από τη μία και από την άλλη μπίζνα κινεζοποίησης. Από οικονομολογικές ασυναρτησίες άλλο τίποτα.

    Πώς γίνεται επίσης να ληφθούν σοβαρά μέτρα επαναπροώθησης όταν το ένα μέρος του κρατικού μηχανισμού προσπαθεί να απλοποιήσει τη διαδικασία ασύλου και τις επιστροφές και ένα άλλο μέρος του κράτους ή και της ευρωπαϊκής ένωσης και με επιδοτούμενες μκο πράττουν αλλιώς; Ποίος δουλεύει ποίον;

    Από τον υπουργό οικονομικών εξαρτώνται πολλά περισσότερα απ΄όσο νομίζουμε για την παραμονή ή όχι των λαθρομεταναστών και προσφύγων. Εάν το επιτελείο του υπουργείου οικονομικών παραθέσει ισχυρισμό πως οι μετανάστες, ή ένα πολύ μεγάλο ποσοστό άνω του 80% βλάπτουν την οικονομία λόγω παροχών, περίθαλψης, φυγή συναλλάγματος κτλ λαμβάνοντας υπόψιν και το πολιτισμικό θέμα, τότε άμεσα και τα σύνορα θα έκλειναν και θα άρχιζαν εντατικά επαναπροωθήσεις. Θα έφευγαν και οι παλιότεροι. Με την αποσύνδεση του υπουργείου οικονομικών από την ΟΟΣΑ που είναι οργανισμός του πολιτικού σχεδιασμού ελεύθερης διακίνησης και ενσωμάτωσης, την παύση διαδικασιών και οδηγιών προς την τοπική αυτοδιοίκηση να αναγκάζει οικισμούς να υποδέχονται λαθρομετανάστες και την αυστηρή απαγόρευση δράσης όλων των μκο, αντιμετωπίζεται σωστά το μεταναστευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τους μη αυτόχθονες Έλληνες αναρίθμητες αποτελεσματικές ιδέες έχω διαβάσει. Πουθενά όμως δε διάβασα για το πώς μπορούμε να φέρουμε στην εξουσία αυτούς που έχουν την πολιτική βούληση να εφαρμόσουν αυτές τις ιδέες! Και μη μου πει κάποιος ότι όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν μέχρι τώρα είχαν/έχουν αυτή τη βούληση. Βούληση "αντικατάστασης" του ελληνικού πληθυσμού είχαν και έχουν όλοι τους. Να δούμε πότε θα τους πούμε "κράτει κύριοι, ως εδώ και μη παρέκει..." Με πανελλαδική φωνή και κινητοποίηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης! Ο Κουμουτσάκος δήλωσε "η Τουρκία πρέπει να πάρει και άλλα χρήματα από την Ε.Ε. -Δεν αντέχει τόσους μετανάστες"!
    Τόση άγνοια ή τόσος φιλοτουρκισμός από Έλληνα πολιτικό δεν παλεύεται! Δεν άκουσε ποτέ ο κύριος αυτός ότι η Τουρκία φέρνει με φτηνά αεροπορικά εισητήρια "εθελοντές μετανάστες" από Ασία και Αφρική και στη συνέχεια τους προωθεί στα νησιά μας, ετοιμάζοντας έτσι το "λαθραίο" στρατό της εντός Ελλάδος για το προσεχές ή και απώτερο μέλλον;
    Κι εμείς κοιμόμαστε "τον ύπνο του δικαίου" ή μάλλον του ηλίθιου. ΑΞΙΟΙ, ΠΑΝΑΞΙΟΙ της προσεχούς ή απώτερης μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]