Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούγλου προς Κύπρο: Μοιραστείτε το φυσικό αέριο «πριν είναι αργά»


Την πολιτική των υψηλών τόνων και των απειλών στην Κύπρο συνεχίζει η Άγκυρα, με τον ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου να δηλώνει σήμερα ότι η η ελληνοκυπριακή πλευρά επιδιώκει μονομερείς πράξεις και να προειδοποιεί ότι η πρόταση της τουρκοκυπριακής πλευρά για τους φυσικούς πόρους του νησιού «πρέπει να γίνει άμεσα αποδεκτή πριν να είναι αργά».

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ από ΜΜΕ στα Κατεχόμενα, στη κοινή διάσκεψη Τύπου μετά τη συνάντηση που είχε με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ο κ. Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά «δεν θέλει να διαμοιραστεί με τους Τ/κ ούτε την διοίκηση ούτε την ευμάρεια», προσθέτοντας ότι «είναι κρίμα που δεν έχει αλλάξει νοοτροπία και δεν αποδέχεται την πολιτική ισότητα των τουρκοκυπρίων».

«Η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση απέρριψε αμέσως την πρόταση της τουρκοκυπριακής πλευράς για συνεργασία στον τομέα των υδρογονανθράκων με ημερομηνία 13 Ιουλίου, όπως έπραξε το 2011 και το 2012, αλλά η πρόταση αυτή βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι» ανέφερε ακόμα ο τούρκος ΥΠΕΞ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]