Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βελόπουλος: Να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες


Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κυβέρνησης εξαπέλυσε κατά την ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ζήτησε να κληθεί από τη δικαιοσύνη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για να απαντήσει γιατί βιάστηκε να υπογράψει τη συμφωνία.

Απευθυνόμενος στον κ. Δένδια, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης είπε: «Διάβασα στο Bloomberg, ότι θέλετε να συνεργαστείτε με τη Τουρκία. Το ίδιο και με την Αλβανία. Έχουμε διμερείς διαφορές, την ΑΟΖ. Δεν λέμε να μαλώσουμε, αλλά έχουμε διαφορές».


Και συνέχισε: «Δεν γεννιούνται Έλληνες. Ο Έλληνας δεν γεννάει πλέον. Υπάρχουν ευρωπαϊκά πρότυπα για να το αλλάξουμε αυτό. Στην Ουγγαρία, για παράδειγμα, η έγκυος παίρνει άτοκο δάνειο και απαλλάσσεται από φόρο εισοδήματος».

«Δεν μπορείς να είσαι φοιτητής 20 χρόνια, πουθενά δεν συμβαίνει αυτό», σχολίασε αναφορικά με το άσυλο.

«Οι ΜΚΟ είναι μπίζνες. Είσαι φιλάνθρωπος; Πάρ’ τους σπίτι σου», συνέχισε και τόνισε ότι «πρέπει να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες. Αποτροπή και πρόληψη είναι αυτό. Από πότε είναι ο Αφγανός και ο Πακιστανός πρόσφυγας;».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βελόπουλε, δε μας τα λες καθόλου μα καθόλου καλά! Το πρόβλημα είναι γιατί βιάστηκε ο Κοτζιάς να υπογράψει τη συμφωνία ή η συμφωνία που υπέγραψε;!!
    Πρόσεχε τα μισόλογα (και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!) γιατί δε θα αργήσει ο ελληνικός λαός να σε ξαναστείλει σπίτι σου. Και δεν είναι καθόλου βέβαιο πότε θα ξαναγίνουν εκλογές καθ' ότι "τα πάντα ρει", που έλεγε και ο Ηράκλειτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]