Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φήμες για θάνατο του Ερντογάν από καρδιακό επεισόδιο


Έντονη είναι η φημολογία στον αραβικό κόσμο, τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τον υποτιθέμενο θάνατο του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν από καρδιακό επεισόδιο, με τα social media να έχουν πάρει "φωτιά".

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες της Μέσης Ανατολής αναπαράγουν την είδηση ότι ο Ερντογάν έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην Κωνσταντινούπολη, ενώ σημειώνουν πως οι γιατροί πάλευαν για αρκετή ώρα σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η ιστοσελίδα «Arab Turk» διαψεύδει τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με πηγές στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας, τονίζοντας πως «οι φήμες περί θανάτου είναι αβάσιμες».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση την Άγκυρα.

Τα εν λόγω σενάρια, όπως αναφέρει το in.gr, ξεκίνησαν μετά την ανάρτηση Κούρδων στη Wikipedia του Ισραήλ, όπου έβαλαν ημερομηνία για το θάνατο του Ερντογάν, με την ιστοσελίδα να έχει μπλοκάρει τη συγκεκριμένη αναζήτηση, γεγονός το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα πως μάλλον πρόκειται για Fake News.


Καντέρ κατά Ερντογάν: Δεν μπορεί να έπαθε καρδιά, γιατί δεν έχει!

«Αιχμές» άφησε ο Ενές Καντέρ για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο παίκτης των Σέλτικς σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τούρκο πρόεδρο, του οποίου είναι σφοδρός αντίπαλος, να έχει φύγει από την ζωή, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο Καντέρ τουίταρε κι έγραψε: «Δεν μπορεί να έπαθε καρδιά, γιατί δεν έχει».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]