Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τουρκικό κράτος ως κλεπταποδόχος


«Η Τουρκία δεν έχει Ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο». Η φράση μπορεί να ακούγεται σκληρή, αλλά ισχύει στο ακέραιο για τη γειτονική χώρα, η οποία γιορτάζει και πανηγυρίζει και θυμάται με ενθουσιασμό (αντί να ζητήσει συγγνώμη και να δώσει αποζημιώσεις) τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού, των Αρμενίων, τα πογκρόμ και τις μαζικές σφαγές σε βάρος των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, των Ελλήνων της Κύπρου, των Κούρδων, των Ασσυρίων και άλλων φυλών και εθνοτήτων.

Η Τουρκία έχει ποινικό μητρώο αντί για Ιστορία, επειδή και την οθωμανική της περίοδο, αλλά και από τότε που υποτίθεται ότι λειτουργεί ως «κοσμικό» κράτος έχει ληστρικές διαθέσεις.

Απαιτεί όσα δεν της ανήκουν και αρπάζει ό,τι μπορεί. Η εγκληματική δράση της είναι τόσο βαριά και εκτεταμένη, ώστε όποια χρονιά του παρελθόντος κι αν εξετάσει κάποιος θα ανακαλύψει ένα τουρκικό αποτύπωμα σε κάθε σκηνικό εγκλήματος.


Η «δημοκρατία» έγραψε για την αποκάλυψη των «New York Times», που δημοσίευσαν «νέα, αδιάσειστα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Χίτλερ μοίρασε μέρος του λεηλατημένου χρυσού που άρπαξε από τις κατεχόμενες χώρες σε “ουδέτερα κράτη” που βοήθησαν τη ναζιστική Γερμανία.

Μεταξύ των κρατών που έλαβαν μέρος από τον χρυσό ήταν και η Τουρκία, η οποία πήρε από τον Χίτλερ 189 τόνους χρυσό για διευκολύνσεις”! Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα πάντα με την έκθεση των “New York Times”, μέρος της οποίας παρουσίασε το newsbreak.gr, τα αποθέματα χρυσού της Τουρκίας, από τους 27 τόνους που ήταν πριν από τον πόλεμο, έφθασαν τους 216 στο τέλος του!

Εκτός όμως από την Τουρκία, τόνους λεηλατημένου χρυσού έλαβαν η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Σουηδία. Ο χρυσός σε μεγάλο ποσοστό προέρχεται από τα θύματα του Ολοκαυτώματος και ανέρχεται σε 2,6 δισ. δολάρια».

Το έγκλημα διεπράχθη, οι αποκαλύψεις έγιναν, τα στοιχεία υπάρχουν. Καιρός οι πολιτικοί και η διεθνής κοινότητα να δρομολογήσουν τα δέοντα. Η Τουρκία πρέπει να πληρώσει για όλα όσα έχει διαπράξει σε βάρος της ανθρωπότητας!

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]