Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαλβίνι κατά ΕΕ: Έχει προδώσει τις βασικές της αξίες


Επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, λέγοντας ότι η ένωση έχει προδώσει τις βασικές της αξίες και κάνει περισσότερα για να βάλει εμπόδια στους πολίτες της παρά για να τους βοηθήσει.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο επικεφαλής της Λέγκας λανσάρει μια νέα κίνηση με στόχο να πάρουν τον έλεγχο της Ευρώπης εθνικιστές πολιτικοί.

Σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα στο Μιλάνο για την έναρξη συμμαχίας με στόχο τη νίκη στις ευρωεκλογές του Μαΐου, ο Σαλβίνι υποσχέθηκε «να σώσει την Ευρώπη», όπως αναφέρει το ant1news.gr. «Αυτοί που καταστρέφουν το ευρωπαϊκό όνειρο είναι οι γραφειοκράτες και οι τραπεζίτες», πρόσθεσε.

Μαζί του στην εκδήλωση που έγινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο ήταν τρεις σύμμαχοι, αντιπρόσωποι της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, του κόμματος Finns από τη Φινλανδία και του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας.


«Ξεκινάω το ευρωπαϊκό όνειρο από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, που έκανε λόγο για πλήρη απασχόληση», σημείωσε ο Σαλβίνι. «Εάν η ΕΕ βασίζεται μόνο στις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, δεν είναι όνειρο, αλλά εφιάλτης».

Ο επικεφαλής της Λέγκας ξεδίπλωσε το όραμά του για το μέλλον της ΕΕ – πιο προστατευτικό, λιγότερο ανοιχτό στην εισερχόμενη μετανάστευση – ενώ δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά τα σχέδια του για πιθανή υποψηφιότητα στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]