Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην Αλβανία


Επιχείρησαν να εισβάλουν σε κυβερνητικό κτήριο

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από το κυβερνητικό κτήριο και επιχειρούσαν να εισβάλλουν μέσα και τις αστυνομικές αρχές που προσπαθούσαν να τους εμποδίσουν κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών. Τελικά, μετά από λίγο το πλήθος αποχώρησε και κατευθύνθηκε προς το κοινοβούλιο.

Χιλιάδες Αλβανοί πολίτες, υποστηρικτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι ζητούσαν την παραίτηση του Έντι Ράμα συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες τους έφραξαν τον δρόμο προς το κτίριο που στεγάζεται η κυβέρνηση.


Οι συγκεντρωμένοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς την είσοδο του κτιρίου, ωστόσο οι αστυνομικοί τούς απομάκρυναν με εκτεταμένη χρήση χημικών. Τελικά, μετά από λίγο το πλήθος αποχώρησε και κατευθύνθηκε προς το κοινοβούλιο.

Έξω από το κοινοβούλιο οι διαδηλωτές ζητούν από την κυβέρνηση Ράμα να παραιτηθεί και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, ώστε η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, να έχει τη λαϊκή εντολή.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]