Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aκάρ: «Θα σπάσουμε τα κεφάλια στους Έλληνες αν τολμήσουν να μας πάρουν ένα βότσαλο»


Σε μια ακόμα προκλητική δήλωση προχώρησε ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος απείλησε τους Έλληνες ότι «θα τους σπάσει τα κεφάλια» και ότι δεν θα επιτρέψει να πάρουν από την Τουρκία «ούτε ένα βότσαλο»

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην τελετή αποφοίτησης 43 νέων πιλότων για την τουρκική Αεροπορία όπου και παραβρέθηκε ο τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Είπε πως η Τουρκία σέβεται την εδαφική ακεραιότητα των γειτονικών χωρών αλλά δήλωσε με έμφαση πως:
«Η χώρα μας θα αμυνθεί ακόμα και αν πάνε να της πάρουν ένα βότσαλο, είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε κεφάλια».
Τονίζοντας πως η Τουρκία είναι υπέρ της φιλίας και καλής γειτονίας, τον διάλογο και τις ειρηνικές συνομιλίες ωστόσο
«δεν θα πρέπει να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε τα διεθνή δικαιώματά μας και τα δικαιώματα που πηγάζουν από διμερής συνθήκες. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σε αυτό για την προστασία των δικαιωμάτων μας και του νόμου αλλά παρά τις καλές μας προθέσεις αν δεν βρούμε ανταπόκριση χωρίς αμφιβολίας θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Διαλέγουμε τον διάλογο.
Αναμένουμε διακυβερνητικές συνομιλίες και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Θα παρακολουθούμε τα πάντα».

Την ίδια στιγμή η Τουρκία μέσω των σταθμών της Σμύρνης και της Αττάλειας εξέδωσε παράνομες NAVTEX. Αυτές της Αττάλειας αφορούν άσκηση με την χρήση πυρών Δευτέρα και Τετάρτη μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου και της Σμύρνης για άσκηση μεταξύ Άη Στράτη και Λήμνου στις 18 Απριλίου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τό θέμα δέν είναι τί λέει Ό Χουλουσί Ακάρ Μπέης. Αλλά τί σχεδίασαν καί τί συζήτησαν μυστικά τόσο ό Αλιέκση μέ τόν πολυχρονεμένο πατησαχ ταγηπ στό πρόσφατο ταξίδι στήν Άγκυρα . Καί ό μαντηλάκιας συνταγματολόγος Κατρούγκαλος στήν Αττάλεια. Γιατί οί δηλώσεις Ακάρ μπορεί νά σημαίνουν καί τά εξής : Μήν πειράξετε ούτε βότσαλο χωρίς τήν άδεια μας από νησιά πού μάς παραχωρείτε γιατί θά σάς σπάσουμε τό κεφάλι". Διότι ΜΕΘΑΥΡΙΟ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΕ. ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.Μετά από στημένο "θερμό " ελεγχόμενο επεισόδιο πχ τίς ερχόμενες εβδομάδες. Γράφω υπερβολές; Αλήθεια γνωρίζει κανείς τί συζητούν στίς μυστικές διαπραγματεύσεις αυτή τήν στιγμή. Μήπως τό μισό Αιγαίο ανατολικά τού 25 Μεσημβρινού είναι τό αντάλλαγμα γιά νά παραμείνει ή Τουρκία στό δυτικό μαντρί; Περισσότερο ενδοτικό ,μειοδότη ελληνόφωνο αδίστακτο ενοικό τού Μεγάρου Μαξίμου. Τό οίκημα αυτό δέν γνώρισε από τήν εποχή τού Όθωνα ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπαστε αυγα καλυτερα, περισσοτερη επιτυχια θα εχετε!

    Τα βοτσαλα σας τι να τα κανουμε ρε μπετοβλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]