Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: 24 τραυματίες από εισβολή Αφρικανού μουσουλμάνου σε εκκλησία


Τουλάχιστον 24 άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένας άγνωστος εισέβαλλε σε εκκλησία στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και φωνάζοντας τη γνωστή ιαχή "Αλλαχού" άρχισε να πετά και να καίει πυροτεχνήματα.

Από τον πανικό που προκλήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Μόναχο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 24 άτομα που παρακολουθούσαν τη λειτουργία.

Την ίδια ώρα στη Γαλλία οι εμπρηστικές επιθέσεις και οι βανδαλισμοί εναντίον εκκλησιών παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με πηγές της καθολικής Εκκλησίας στην Γαλλία από το Φεβρουάριο μόνο έχουν καταγραφεί πάνω από 47 επιθέσεις κάθε είδους σε χριστιανικές εκκλησίες με ένα κύμα βίας το οποίο προέρχεται κυρίως από αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο κατά των χριστιανών που εδρεύει στη Βιέννη από τις αρχές του έτους έχει σημειωθεί αυξήση της τάξης του 25% στις επιθέσεις κατά χριστιανικών ναών σε όλη την Ευρώπη σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Στο μεταξύ στη Σρι Λάνκα αναγνωρίστηκε ο πρώτος εκ των τρομοκρατών εξτρεμιστών μουσουλμάνων που αιματοκύλησαν την πρωτεύουσα.

Πρόκειται για τον Zahran Hashim ο οποίος ανατινάχθηκε φωνάζοντας «Αλαχού» σε ξενοδοχείο στο Κολόμπο σκοτώνοντας κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς τουρίστες. Συνολικά τα θύματα από όλες τις επιθέσεις, οι οποίες στόχευαν Χριστιανούς ανέρχονται στα 207.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]