Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζάεφ: «Οι "Μακεδόνες " της Έδεσσας μιλάνε πλέον "μακεδονικά" χωρίς αστερίσκους»!


«Η «μακεδονική» γλώσσα αναγνωρίζεται τώρα σε όλο τον κόσμο χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, απαντώντας σε ερώτηση για τη γλώσσα που μιλούν οι «Μακεδόνες» της Έδεσσας.

Εννοεί ότι υπάρχει εθνική "μακεδονική" μειονότητα στην Έδεσσα και μιλάει "μακεδονικά"! Ένα φοβερό κατόρθωμα της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, απόψε στην τηλεοπτική μονομαχία με τον Χρίστιαν Μίτσκοσκι, δήλωσε ότι το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» ήταν επιλογή της ‘Μακεδονίας’ δίνοντας για άλλη μια φορά την ελληνική κυβέρνηση που επί της ουσίας έδωσε ότι ζητούσαν οι Σκοπιανοί.

«Η Βόρεια Μακεδονία ήταν επιλογή μας. Άνω δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Ήταν σημαντικό να παραμείνει η Μακεδονία στο όνομα», είπε ο Ζάεφ όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.


Ο Ζάεφ λοιπόν ήθελε να παραμείνει το όνομα για να μπορούν οι Σκοπιανοί γύρω από αυτό να αξιώσουν απαιτήσεις για αναγνώριση δήθεν "μακεδονικής" μειονότητας.

Ο Μίτσκοσκι απάντησε:

«Η συμφωνία με το νότιο γείτονά μας είναι μια κεφαλαιοποιητική πράξη και δεν την αποδεχόμαστε».«Θα έπρεπε να υπάρξει συμφωνία, αλλά όχι έτσι. Η συμφωνία αυτή δεν προσφέρει μέλλον και περιπλέκει περαιτέρω τις διαδικασίες», είπε ο Μίτσκοσκι.

Σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία είμαστε Μακεδόνες όπως σε ρεζέρβα, πρόσθεσε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Με τετοιες δηλωσεις των Σκοπιανων μεχρι τον Οκτωβριο, ειναι μαθηματικως βεβαιο οτι ο μπετοβλακας

    πρωθυπουργισκος οχι μονο θα μετονομασει το ΣΥΡΙΖΑ, αλλα θα αλλαξει και το ΑΦΜ του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]