Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με διαταγή το λιμενικό απαγορεύει την απαγγελία ύμνων στην παρέλαση


Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τις «εντολές» των ανωτέρων στην Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών.

Συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα έγγραφο που δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά και το οποίο αποτελεί διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου σχετικά με τα συνθήματα που λένε πάντα τα άτομα της συγκεκριμένης μονάδας τη στιγμή που παρελαύνουν.

Αναλυτικά το έγγραφο αποτελεί Διαταγή και υπογράφεται από τον Διοικητή. Αναφέρει:
«ΠΑΡΑΓΓΕΛΩ

Τη μη απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης 25η Μαρτίου 2019. Με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας μας και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και την αποφυγή κυρώσεων πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη, πράγμα το οποίο συνέβη στο παρελθόν.»

Αναλυτικότερα το έγγραφο με θέμα «Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019» απαγορεύει ρητά την απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019». Μάλιστα το ίδιο έγγραφο επιχειρηματολογεί πάνω στη σχετική απόφαση σημειώνοντας πως αυτό γίνεται «με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας και του Λιμενικού Σώματος» ενώ συνεχίζει απειλώντας με επιπτώσεις σε όποιον παραβεί τις διαταγές γράφοντας πως με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί «η αποφυγή κυρώσεων πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη, πράγμα το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν»…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Μάλιστα το ίδιο έγγραφο επιχειρηματολογεί πάνω στη σχετική απόφαση σημειώνοντας πως αυτό γίνεται «με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας και του Λιμενικού Σώματος»"


    Δηλαδη ,ρε ξεφτυλισμενα ανδρεικελα- "προϊσταμενοι",

    οταν υμνειται η Μακεδονια μας κατα την διαρκεια της Παρελασης θεωρειται, ως γεγονος,

    αναξιοπρεπες;!!!

    Ξεπερασατε την ξεφτιλα του ΓΕΣ!!!

    Με ποιο δικαιωμα θιγετε το φιλοτιμο,το φρονημα και την ιστορικη συνειδηση του Ελληνα στρατιωτη;

    Και τι μηνυμα δινετε σε ολα τα στελεχη των Ενοπλων Δυναμεων;

    Και πως το αντιλαμβανονται αυτο το μηνυμα οι παραχαρακτες σκοπιανοι και οι απατεωνες τουρκοι;

    Ειναι πολυ προτιμοτερο να μην συμμετεχετε στην Παρελαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]