Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Project Kammenos


Ο Καμμένος, τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ, η Συμφωνία των Πρεσπών και μια βάση του ΝΑΤΟ

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Το Πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ με τη Συμφωνία των Πρεσπών και μία βάση του ΝΑΤΟ, ενέπλεξε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή δηλώνοντας «σας το λέω εγώ, σας το λέω να το ξέρετε».

«Δεν σας προβληματίσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών οδηγεί στη δημιουργία της μεγαλύτερης βάσης του ΝΑΤΟ στα Σκόπια που θα φιλοξενήσει τα Πυρηνικά του Ιντσιρλίκ; Σας το λέω εγώ, σας το λέω να το ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θεωρούν τη συμφωνία «προδοτική»!

Την ίδια ώρα, ισχυρίστηκε ότι με την πρόταση μομφής της ΝΔ του περασμένου καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να πέσει η κυβέρνηση, ενώ επιτέθηκε στο Νίκο Βούτση και τον Νίκο Κοτζιά. Για τον Πρόεδρο της Βουλής είπε ότι με μεθοδεύσεις προσπαθεί να διαλύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα ενώ για τον δεύτερο επανέφερε τη ρητορική του περί συνεργασία με Σόρος και το ίδρυμα Κλίντον!


Επίσης, κατηγόρησε την Έλενα Κουντουρα, την Κατερίνα Παπακώστα και τον Τέρενς Κουίκ ότι αντάλλαξαν την καρέκλα και το Υπουργό με την ψήφο και τη συνείδησή τους, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Κουίκ έλεγε ότι δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία ποτέ και ήταν και αντίθετος στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει υφυπουργός, ενώ η «Κουντουρά που ορκιζόταν ότι ήταν κατά της συμφωνίας αντάλλαξε την ψήφο με την καρέκλα». «Ο Κόκκαλης λεγόμενα και ‘’total blue electric», μας προέτρεπε στην τελευταίο ΚΟ να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και να πείσουμε τη ΝΔ να κάνει πρόταση μομφής. Προτίμησε κι αυτός την καρέκλα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Επιπροσθέτως επανάφερε το σενάριο περί συγκρούσεων στα Βαλκάνια, επειδή όπως είπε η συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζει τη συνθήκη της Γιάλτας και προειδοποίηση ότι έπεται ζήτημα αλλαγής των συνόρων των Σκοπίων. «Επόμενη προς συζήτηση περιοχή θα είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη», προσέθεσε.

Τέλος, επιτέθηκε στη ΝΔ, κατηγορώντας την ότι υποκρίνεται, αφού θα η επίσημη θέση της ΝΔ είναι υπερ erga omnes, δηλαδή «η παράδοση του όρου Βόρεια Μακεδονία», όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]