Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π.Καμμένος: Όσοι δεν πήραν ανταλλάγματα να μπλοκάρουν με την ψήφο τους το έγκλημα


Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, που σχολίασε σε έντονους τόνους τη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Με δύο αναρτήσεις στο twitter, ο κ. Καμμένος ανήρτησε τη φωτογραφία και κάλεσε όσους «δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα» να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει «και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..»

«Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ....Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..», έγραψε ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς όλες τις κατευθύνσεις.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε αναρτήσει την είδηση της συνάντησης, καταγγέλλοντας χρηματοδοτήσεις και φιλανθρωπικό έργο που βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις», ενώ όσοι μιλούν «απειλούμαστε με δίκες».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες.. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», έγραψε στο λογαριασμό του.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]