Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς ΝΔ: H Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική


Με λύπη διαπιστώνουμε ότι η ΝΔ συνεχίζει να ποντάρει στην ψήφιση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών από τον Τσίπρα και την παρέα του για να αποφύγει τις ευθύνες της.

Μπορεί κατά τα φαινόμενα να μάχεται κατά της συμφωνίας, ζητώντας πρόωρες εκλογές για να αποφασίσουν οι πολίτες κι όχι οι πρόθυμοι του Τσίπρα στη Βουλή, ωστόσο δεν κάνει κάτι το απτό για να την ανασχέσει.

Πέρα από την καταδίκη της εκ του ασφαλούς δεν προβαίνει στις απαραίτητες κινήσεις για να την μπλοκάρει και να την τρίψει στα μούτρα τόσο του Τσίπρα όσο και του Ζάεφ.

Ούτε τα συλλαλητήρια αγκάλιασε, ούτε τις μαθητικές καταλήψεις, ούτε και τον πατριωτισμό των Ελλήνων που ξεχειλίζει από οργή για την εθνική μειοδοσία των κυβερνώντων.

Αντίθετα προτιμάει να πορεύεται μέσω της γνωστής ασάφειας, όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα θέματα, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Ενίοτε προχωράει και σε νταραβέρια με κόμματα που σκέφτονται να μην ψηφίσουν το αίσχος, με στόχο την παραπλάνηση του κόσμου περί δήθεν μετώπου κατά των εθνομηδενιστών.

Και κάπως έτσι νομίζει ότι ασκεί την απαιτούμενη εθνική αντίσταση που θα της αποφέρει εκλογικά κέρδη.

Κούνια που σας κούναγε κύριοι της Πειραιώς.

Δεν ξέρουμε αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά αυτό που προτάσσουν οι πατριωτικές δυνάμεις είναι το ΌΧΙ στον όρο «Μακεδονία» και τα λοιπά παρελκόμενα.

Κάτι που δυστυχώς δεν έχουν ακούσει από τα χείλη σας.


Και ρωτούμε:

Σε περίπτωση που ο Τσίπρας δεν βρει τις προδοτικές ψήφους για να περάσει την επαίσχυντη συμφωνία, τί θα κάνετε όταν κι αν γίνετε κυβέρνηση;

Θα διαπραγματευτείτε ονομασία χωρίς τον όρο «Μακεδονία» ή θα αποδεχτείτε το «Βόρεια Μακεδονία» του Τσίπρα κάνοντας μια διαφορετική συμφωνία που θα διαφέρει στα σημεία αλλά στην ουσία θα είναι η ίδια;

Κι αν ο Τσίπρας βρει τελικά τους προδότες - ήδη ακούγεται ότι τους έχει δέσει αντιγράφοντας τις τακτικές των γειτόνων - και περάσει το όνειδος, θα αρκεστείτε να πείτε στον λαό ότι τo κληρονομήσατε και είναι δεμένα τα χέρια σας;

Άραγε τα έχουν σκεφτεί τα παραπάνω οι φωστήρες της Πειραιώς;

Κι αν ναι, πως σκοπεύουν να τα αντιμετωπίσουν;

Λόγω επικαιρότητας καλό είναι να θυμηθούν πως έλυσε τον γόρδιο δεσμό αυτός που αν δεν υπήρχε ίσως οι Σλάβοι – Αλβανοί γείτονες να μπορούσαν να επικαλεστούν με επιτυχία ότι είναι Μακεδόνες.

Επειδή όμως δυστυχώς για αυτούς υπήρξε είστε αναγκασμένοι να λύσετε το πρόβλημα ανάλογα. Μπορεί να είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις αλλά η ουσία είναι ίδια.

Μόνο αν ξεκαθαρίστε ότι είστε κατά του όρου «Μακεδονία» θα κόψετε σύρριζα τον εθνομηδενισμό του Τσίπρα και των απάτριδων συνδαιτυμόνων του.

Και ίσως τότε να καταφέρει η πατρίδα να γλυτώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Διότι ποιος θα τολμήσει να ψηφίσει το εξάμβλωμα, όσα χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα πάρει, αν φωνάξετε δυνατά «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική»;

Και ίσως τότε να λάβετε και τις αναγκαίες ψήφους των πατριωτών για να κατακτήσετε την αυτοδυναμία μπας και κατορθώσετε να κυβερνήσετε απρόσκοπτα ώστε να μην σκάσει στα χέρια σας το... οικονομικό ναρκοπέδιο που θα σας κληροδοτήσει ο Τσίπρας.

Πάρτε το χαμπάρι, μόνο με καθαρή θέση στο Μακεδονικό θα κατακτηθεί η αυτοδυναμία. Αλλιώς κινδυνεύετε να βυθιστείτε στο ίδιο σκοτάδι που θα βυθιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γρηγορείτε!!!

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]