Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: "Θα θέσουμε σε απόλυτη προτεραιότητα τις ζωές των μεταναστών"


Από τους πλέον θερμούς βέβαια υποστηρικτές στο Μαρακές του άθλιου συμφώνου για τη μετανάστευση ο ημέτερος εθνομηδενιστής, διεθνιστής και φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Όπως ακριβώς δηλαδή αναμενόταν.

«Σε απόλυτη προτεραιότητα οι ζωές των μεταναστών» λοιπόν για το μισελληνικό κνώδαλο, τόσο απόλυτη όσο και η απαξίωσή του απέναντι στις ζωές των Ελλήνων, τόσο προκλητική όσο και η απέχθειά του προς οτιδήποτε ελληνικό.

Με χέρια και πόδια την υπερψήφισε συνεπώς κι αυτήν την επερχόμενη ταφόπλακα του σαρωτικού λαθροεποικισμού της ήδη καταματωμένης πατρίδας (χωρίς φυσικά να ρωτήσει κανένα, χωρίς να το θέσει καν έστω και προσχηματικά σε υποτυπώδη δημόσιο διάλογο) το δωσίλογο γκρουπούσκουλο που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση και που επί τόσα χρόνια έχει πάει τον όρο «προδοσία» σε κυριολεκτικά εξωγήινα επίπεδα.


Από κοντά όμως φυσικά - για να μην ξεχνιόμαστε - και ο υπόλοιπος ελεεινός εσμός από τα (απο)κόμματα της νεοταξικής αλητείας που συναπαρτίζουν τον ξεφτιλισμένο πολιτικό μας κόσμο, με προεξάρχουσα τη ΝΔ του Κούλη, που σιωπά σε όλα όσα ενδιαφέρουν και πληγώνουν τον Ελληνισμό (ως γνωστόν, ο σιωπών συναινεί)...

Ένας συνολικός συρφετός από θλιβερές πολιτικές φιλιππινέζες του εθνομηδενισμού, που σιγοντάρει σταθερά εδώ και μία συναπτή τριετία σε κάθε προδοτική απόφαση που επιβάλλουν τα ξένα αφεντικά για να τινάξουν στον αέρα τη χώρα, σε κάθε εθνοκτόνο νόμο, σε κάθε ανθελληνικό κι αντίχριστο νομοθετικό μίασμα.

Όσο για μας, συνεχίζουμε πάντα τον μακάριο ύπνο μας, άβουλοι, απαθείς κι ανίκανοι για το παραμικρό. Πραγματικά, πανάξιος ο μισθός μας…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΙΘΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ
    ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΊΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
    ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠ'ΑΡΧΗΣ
    ΕΤΣΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΥΘ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΟΝΙΑΣ!

    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΓΡΑΦΟΙ ΗΡΩΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;;;;;
    ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ (ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ) ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΟΪΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΔΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ,
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ(ΕΣ) ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ "ΓΕΜΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΑΤΑ" ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!

    ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    """"""ΔΕΞΙΑ""""""" """"""ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ"""""""" ΝΟΥΔΟΥ!!!


    'ΜΟΣΧΑ! Ο Κατρούγκαλος τρώει ψάρι και μαύρο χαβιάρι σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο

    Δεκ 09, 2018

    George Athanasios Tsoukaladakis

    Ο κομμουνιστής Κατρούγκαλος τρώει μαύρο χαβιάρι και ψάρι στις 9 το πρωί στο υπέρ πολυτελές ξενοδοχείο Μέτροπολ της Μόσχας.
    Τι τραβάνε και αυτοί οι κομμουνιστές ρε γμτ.
    Θυσία γίνονται.
    (Με τα λεφτά μας πάντα).

    Τη φώτο μου την έστειλε χτες φίλος μου που τον αναγνώρισε και μένει επίσης εκεί για δουλειά. Ήταν και ο Aλέξης στο ίδιο ξενοδοχείο. Παλιοζωή. Ο Κατρούγκαλος μένει σε σουίτες του 4ου ορόφου. Οκ υπάρχουν και οι βασιλικές του 5ου αλλά δεν έφτασε εκεί η χάρη του.

    press-gr.com
    https://fanaripress.gr/%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%B5%CE%B9-%CF%88%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν τελικά δέν γίνει τό μεγάλο μπάμ ό Ελληνισμός ,η Ευρώπη καί ή λευκή φυλή καί γενικότερα ό πολιτισμός έχουν σβήσει,έχουν αφανιστεί βιολογικά... Έχει θεσμοθετηθεί πλέον ό εποικισμός. Οί δικτάτορες Τής ΝΤΠ τόν επέβαλλαν πιά. Όποιος αντιδρά είναι φασίστας ,ρατσιστής,οπισθοδρομικός κτλ. Καί άν τολμήσει νά ομιλήσει νά εκφραστεί θά υποστεί διώξεις καί νομικές συνέπειες. Τόσο "δημοκρατικά" καί "προοδευτικά"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια παρέα είναι όλοι και δεν περιμένουμε τίποτα από αυτούς. Ακολουθούν τις διαταγές των επικυρίαρχων.Η επανάσταση πάλι θα ξεκινήσει από τους Γάλλους και θα επεκταθεί.Μια καλή ανάλυση είναι ένα άρθρο του ΑΝΑΛΥΣΤ...

    Κανένας δεν είχε προβλέψει τίποτα. Κανένας δεν φανταζόταν πως αυτός ο θηριώδης αριθμός ατόμων θα πλημμύριζε τους δρόμους του Παρισιού (άρθρο μου). Κανένας δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κλιμακωθεί η βία στις διαμαρτυρίες σε ολόκληρη τη Γαλλία. Κανένας δεν υπέθετε πως η κυβέρνηση θα ένοιωθε τόσο ανίσχυρη και ανασφαλής, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει τα «κίτρινα γιλέκα» που έχουν γεμίσει τις τηλεοπτικές οθόνες του πλανήτη.

    Πόσο μάλλον όταν τα «κίτρινα γιλέκα» δεν έχουν κανέναν αρχηγό, καμία οργάνωση και δεν εκφράζουν καμία απαίτηση. Το μοναδικό που ενώνει τους διαδηλωτές είναι ένας ύμνος: η Μασσαλιώτιδα, το πασίγνωστο γαλλικό τραγούδι που γεννήθηκε στην επανάσταση του 1789. Εντυπωσιακό για εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που, παρά το ότι έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα επί οχτώ ολόκληρα χρόνια, έχουμε σκύψει το κεφάλι ισχυριζόμενοι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, επειδή δεν υπάρχει ηγέτης!...
    https://analyst.gr/2018/12/08/ta-kitrina-gileka/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]