Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δανέλλης: Να γίνει μια ΜΚΟ υπεύθυνη για τη διδασκαλία Σλαβομακεδονικών


Για το ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας, είπε πως η συνείδησή του του επιβάλει να βάλει μπροστά το εθνικό συμφέρον και να ψηφίσει υπέρ.

Για μια συμφωνία που βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνοντας πως ήδη έχουν λειτουργήσει η δικείδες ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο κείμενο που υπέγραψαν Τσίπρας και Ζάεφ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το ζήτημα της «μακεδονικής γλώσσας» που έθεσε προ ημερών ο Ζόραν Ζάεφ, είπε πως «δεν είναι κακό να γίνει μία ΜΚΟ υπεύθυνη για τη διδασκαλία της. Δεν είναι να κακό να γίνει μια ΜΚΟ που λέει ότι ο σκοπός μου είναι η διδασκαλία και η διάδοση της σλαβομακεδονικής γλώσσας».

Για το ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας, είπε πως η συνείδησή του του επιβάλει να βάλει μπροστά το εθνικό συμφέρον και να ψηφίσει υπέρ, όπως άλλωστε είχε αρχικά χαραχθεί η κομματική γραμμή. Πρόσθεσε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να αλλάξει στάση το Ποτάμι.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα έλεγα στον δανέλη να πάει να διδάξει αλλού τις αλλητρωτικές των "βορείων συνόρων". Επιδή ο δανέλης είναι ένας άχρηστος δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην λιγουρεύεσαι ΜΚΟ, λίγα είναι τα ψωμιά σας, λίγα είναι και τα ψωμιά των ΜΚΟ με τον έλεγχο που γίνεται.Ο Βούλγαρος σε ξεμπρόστιασε, εσένα, τον Κοτζιά-Τσίπρα και όσους επιμένουν στην ανθελληνική συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]