Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: «Δεν πρέπει να υποτιμηθεί η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου»


Η δήλωση ότι «δεν πρέπει να υποτιμηθεί η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου» ξεχώρισε από την ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν παρέλειψε να τονίσει τον κίνδυνο χρήσης των μη-πυρηνικών βαλλιστικών πυραύλων «Η μείωση του ελέγχου θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία παγκόσμια πυρηνική καταστροφή» δήλωσε.

«Η Ρωσία είναι ικανή να καταστεί η 5η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη, σε όρους ΑΕΠ, αλλά χρειάζεται ένα νέο "επίπεδο" σε όρους ποιότητας» υπογράμμισε ο Πούτιν. Παράλληλα δήλωσε «ικανοποιημένος» από τη δουλειά του πρωθυπουργού, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, τονίζοντας ότι το πλεόνασμα στον προϋπολογισμό αποτελεί μία καλή ένδειξη της δουλειάς της ρωσικής κυβέρνησης.


Όσον αφορά το μέλλον των Ουκρανών ναυτών και των πολεμικών πλοίων που κρατούνται μετά το επεισόδιο στο στενό του Κέρτς, ο Πούτιν εξήγησε ότι «η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωσή της. Τόνισε επίσης ότι «το Κίεβο έστειλε τους Ουκρανούς αξιωματούχους στο Στενό του Κερτς, ελπίζοντας ότι θα πεθάνουν». «Ευτυχώς, χάρη στο Θεό, αυτό δεν έγινε». Εκτός των άλλων χαρακτήρισε το περιστατικό «προβοκάτσια της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα» το οποίο αποσκοπούσε σύμφωνα τον ίδιο «στην κλιμάκωση της κατάστασης εν όψει των ουκρανικών εκλογών».

Ο Πούτιν αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ράπερς, τονίζοντας ότι οι προσαγωγές δεν βοηθούν σε κάτι. Ωστόσο, υπογράμμισε την ανάγκη καταπολέμησης της προπαγάνδας υπέρ των ναρκωτικών.

Στην φετινή ετήσια συνέντευξη εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 1.700 δημοσιογράφοι απ' όλο τον κόσμο, αριθμός-ρεκόρ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]