Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλληνες βουλευτές με αλβανικές απόψεις


«Είναι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου ή εκπρόσωποι της Αλβανίας στην Ελλάδα;» 
Αυτή είναι η απορία που δημιουργείται στους πολίτες, όταν διαβάζουν την εξωφρενική ερώτηση-τοποθέτηση που έκαναν 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αναφορικά με τη δολοφονία του ηρωικού Έλληνα της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους Αλβανούς.

Στην ερώτηση, οι βουλευτές καταφέρονται όχι κατά των Αλβανών δολοφόνων του Κατσίφα, αλλά εναντίον ελληνικών ιστοσελίδων και του τηλεοπτικού σταθμού Star!
Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές λένε τα εξής για το περιστατικό που, κατά την άποψή τους,
«έσπευσαν να εκμεταλλευτούν για λόγους εντυπωσιοθηρίας διάφορες λαθρόβιες και αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοσελίδες, οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι ο 35χρονος ομογενής δεν σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, αλλά αντιθέτως συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία και κατόπιν εκτελέστηκε εν ψυχρώ. [...] Ο εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός Star αναπαρήγαγε αυτά τα καταφανώς ψευδή βίντεο, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης, ειδικά σε ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα, που άπτεται των σχέσεων της Ελλάδας με τη γειτονική χώρα».

Ουσιαστικά, οι «εθνοπατέρες» υιοθετούν όλες τις θέσεις του αλβανικού κράτους, που δεν επέτρεψε να γίνει νεκροτομή στο πτώμα του Κατσίφα από Έλληνες εμπειρογνώμονες και αρνείτο επί εννέα ημέρες να παραδώσει τον νεκρό στους οικείους του για την ταφή.

Αντί να καταγγέλλουν σε κάθε κατεύθυνση την ιερόσυλη, εκτός διεθνούς νομιμότητας, γκανγκστερική συμπεριφορά του κατσαπλιάδικου αλβανικού κράτους, που κάθε τόσο εγείρει αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας, εκφράζουν την ενόχλησή τους για τις ιστοσελίδες και το Star!
Οι συριζαίοι βουλευτές αγχώνονται μην τυχόν διαταραχθούν οι σχέσεις μας με αυτούς που θέλουν να αρπάξουν κομμάτι της επικράτειάς μας και να αποζημιωθούν επειδή συνεργάστηκαν οι Τσάμηδες πρόγονοί τους με τους ναζί.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι οι συριζαίοι βουλευτές ενοχλούνται και ανησυχούν επειδή το θέμα Κατσίφα «παίζει» ακόμα πολύ στα ΜΜΕ και απασχολεί πολύ τον λαό και δεν λέει να «ξεφουσκώσει».

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]