Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικά ΜΜΕ: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν στα Ίμια


Με «πανηγυρικά» δημοσιεύματα τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ο ελληνικός στρατός δεν μπορεί να πλησιάσει τα Ίμια χάρη στο στρατιωτικό φυλάκιο με το ραντάρ που χτίστηκε στο νησί Τσαβούς.

Το πρακτορείο ειδήσεων ΙΗΑ, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν στα Ίμια», το οποίο αναδημοσιεύθηκε από πολλά τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρει πως εδώ και 25 χρόνια Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν στα Ίμια, κάτι που έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών. «Ο ελληνικός στρατός επί 25 χρόνια παραβιάζει τα τουρκικά χωρικά ύδατα», σχολιάζει το δημοσίευμα, «ωστόσο, χάρη στη στρατιωτική βάση που χτίστηκε στο Τσαβούς, 1,5 μίλι από τα Ίμια, ο Έλληνες στρατιώτες δεν μπορούν να πλησιάσουν».

Το πρακτορείο IHA αναφέρει υπερθεματίζοντας τον ισχυρισμό του πως εδώ και περίπου τρεις μήνες «οι Έλληνες στρατιώτες δεν έχουν εμφανιστεί στα Ίμια και τα παρακολουθούν από το νησί Καλόλιμνος». Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως οι δυνάμεις της τουρκικής ακτοφυλακής συνεχίζουν τις περιπολίες επί 24ώρου βάσεως, αποτρέποντας την είσοδο μεταναστών.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]