Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καμμένος, ο Σόρος και ο Κοτζιάς


Τελικά ο Νίκος Κοτζιάς παραιτήθηκε λόγω... Σόρος; Τα είπε ή δεν τα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τα περί Σόρος;

Ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο επειδή, λέει, υποστήριξε ότι «ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».
Τα άλλα μέλη της κυβέρνησης, αντί να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη και να απαντήσουν αν υιοθετούν ή απορρίπτουν τις βαριές καταγγελίες Καμμένου, επέλεξαν τη σιωπή και τα «δεν είδα, δεν άκουσα».

Το θέμα είναι σοβαρό. Και προφανώς η τακτική «δεν γνωρίζω, δεν απαντώ» αφήνει ακάλυπτους όλους όσοι συμμετείχαν στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου. Και δεν ήταν και λίγοι... Σχεδόν 50 υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί ήταν στη συνεδρίαση. Μετά τον σάλο, ο Πάνος Καμμένος διευκρίνισε ότι ουδέποτε ανέφερε πως ο Σόρος έδωσε 50 εκατ. ευρώ στην κυβέρνηση και διευκρίνισε πως αναφέρθηκε «στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεως visa».

Και πάλι όμως, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έδωσε επαρκείς πληροφορίες. Υπαινίσσεται ότι υπάρχει κάποιο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται ο Τζορτζ Σόρος και ο Νίκος Κοτζιάς;


Έχει κάνει κάτι ο Σόρος από το οποίο απειλείται η εθνική ασφάλεια; Διότι σε αυτή την περίπτωση είναι αυτονόητο ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα! Οπότε η σιωπή της κυβέρνησης ισοδυναμεί με συνενοχή.
Ή μήπως ο Σόρος δαιμονοποιείται για όλα τα στραβά κι ανάποδα; Γιατί ο Καμμένος μοιάζει σαν να ταυτίζεται με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Ορμπάν που έχει ενοχοποιήσει τον Σόρος και τον καταδιώκει όπως η καθολική εκκλησία τις μάγισσες τον Μεσαίωνα;
Ακόμη και στην Αμερική, στην υπόθεση με τα τρομοδέματα, η πρώτη αυτοσχέδια βόμβα εστάλη στον Σόρος!

Σχεδιάζει ο Ούγγρος μεγαλοεπενδυτής να ανατρέψει τη λαϊκή βούληση και χρηματοδοτεί οργανώσεις για να αποσταθεροποιήσει τις κυβερνήσεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ή μήπως είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος που αποζητούν οι συνωμοσιολόγοι, οι ψεκασμένοι και οι ακροδεξιοί για να δικαιολογήσουν τη ρητορική τους;

Πού είναι η αλήθεια και πού είναι το ψέμα; Γιατί άραγε αποδίδουμε στον Σόρος ό,τι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε;

Μάκης Πολλάτος
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]