Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ κυριότερη απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Αμερικανική εμπλοκή στην Συρία και ειδικότερα στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη αποτελεί την κύρια απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο Λαβρόφ αναφέρθηκε στην σημασία της συμφωνίας με την Τουρκία για την περιοχή της Ιντλίμπ για την οποία δήλωσε ότι ήταν απαραίτητη ώστε να εξαλειφθεί η τρομοκρατική απειλή.

O Ρώσος Υπουργός ανέφερε επίσης ότι οι κυρώσεις των Αμερικανικών αρχών στην χώρα του αποδεικνύουν την κρίση του δολαρίου, προέβλεψε παράλληλα ότι θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες χώρες που θα απεξαρτηθούν από το δολάριο στο μέλλον, ενώ η Ρωσία έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]