Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και εις ανώτερα... συντρόφια!!!


Τρεισήμισι χρόνια τώρα οι Συριζανέλ αποδομούν τη χώρα σε όλα τα επίπεδα, αλλά όπως έχω να λέω, τουλάχιστον βγάζουν γέλιο.

Μιλάμε για ατέλειωτους ουτιδανούς, είτε στα έδρανα της βουλής, είτε στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ όπου εμφανίζονται διάφορα στελέχη, δημοσιογράφοι (λέμε τώρα) και άλλοι ων ουκ έστιν αριθμός, για να μας πουν πόσο τέλεια τα πάει ο Αλέξης.

Κάποιοι εξ αυτών, μάλλον η πλειοψηφία, είναι σε έμμισθη διατεταγμένη αποστολή, ενώ κάποιοι άλλοι είναι απλά ανόητοι.

Το ότι είναι ατελείωτοι το ήξερα από καιρό, αφού κάθε τρεις και λίγο έβγαινε κι από ένα νέο φυντάνι στο μεϊντάνι για να πει τα δικά του, συνήθως ασυνάρτητα, με τους σώφρονες πολίτες να αναρωτιούνται «μα πόσοι στο καλό είναι»; Ή άλλους να κλαίνε απορημένοι «μα τι κακό κάναμε και την πληρώνουμε έτσι»;

Και συνήθως η χλεύη κατευθύνονταν προς τους πιο γνωστούς και επώνυμους συνήθεις υπόπτους, όπως π.χ. ο Τσε Ντουντούκας (που εξαφανίστηκε μαζί με την ζουρλή), η Φωτίου με τα γεμιστά της, η Βαγενά με τα τρικλίσματα της, η Ξουλίδαινα με τον Άγιο Ευφραίμ, η Κονιόρδου με την συμπαντική ενέργεια, ο Χαϊκάλης, ο Ζουράρις, ο Πάντζας κλπ. κλπ.

Με κεντρικό ήρωα τον θρυλικό πλέον εθνικό μας σύμβουλο, τον Καρανίκα, που κάποιοι κακοπροαίρετοι τον χαρακτηρίζουν ως «γίδι από τον Γιδά».

Εν πάση περιπτώσει, όλα αυτά τα μαύρα χρόνια, καλά που υπήρχαν κι αυτοί, για να σκάμε και κανένα χαμόγελο.


Σήμερα όμως, εν μέσω εθνικού πένθους, με κάποιους συμπολίτες μας να θρηνούν τους νεκρούς τους, κι άλλους να σέρνονται μέσα στα αποκαΐδια, και που σαν να μην έφταναν τα βάσανά τους, έρχεται η κυβέρνηση και τους κατηγορεί ως αυθαίρετους, καταπατητές, κλπ., απειλώντας τους με πρόστιμα και κατεδαφίσεις … Εκεί λοιπόν που θα περιμέναμε λίγη νηφαλιότητα, λίγη σοβαρότητα, λίγη ανθρωπιά, τι βλέπουμε;

Βλέπουμε ένα σημαντικό στέλεχος της διοίκησης, τον κολλητό του συγκαμένου και διορισμένο αντιπρόεδρο της ΕΥΔΑΠ, αλλά και ειδικό σύμβουλο του δραστήριου υπουργού Σπίρτζη (όπως γράφει το βαρύ βιογραφικό του), να βγαίνει στα «σόσια μύδια», και να μιλάει για στοχευμένους εμπρησμούς από ειδικά όπλα εξωγήινης τεχνολογίας, που έβαλαν στο μάτι το… Μάτι της Αττικής.

Και μάλιστα ως καταρτισμένος τεχνοκράτης που είναι, θέτει σοβαρά επιχειρήματα για τις εύλογες απορίες του, όπως π.χ. γιατί έλιωσαν τα αυτοκίνητα αλλά όχι η άσφαλτος; Χμ;

Το αν παρέπεμψε την όλη υπόθεση στο νεοσύστατο Ελληνικό Οργανισμό Διαστήματος που ελέγχει ο Νίκος Παππάς, δεν το γνωρίζω, αλλά μάλλον έτσι πρέπει να γίνει, μπας και δοθούν επιτέλους απαντήσεις στα καίρια αυτά ερωτήματα που θέτουν οι ΑνΕλ (τέτοιος είναι και ο κ. Μαϊστράλης αν δεν το καταλάβατε) εδώ και χρόνια.

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι μόνο οι Συριζανέλ που έχουν τέτοιες απορίες για το τι ακριβώς μας κρύβουν οι Ε, οι μασόνοι, οι Εβραίοι, οι Ανουνάκι, ο Ντάφι Ντακ κ.ο.κ.

Όχι… έχουμε και άφθαρτα στελέχη της Αριστεράς, όπως π.χ. ο κ. Καζάκης, ο επιφανής αυτός οικονομολόγος, που είναι ο μόνος από την άλλοτε κλειστή παρέα (Μπαρουφάκης, Κατρούγκαλος, Τσαλακώτος, κ.ά) που οργάνωνε δίκες και αΧτιβισμούς στις πλατείες, που ΔΕΝ έγινε υπουργός.

Κι αυτό είναι προς τιμήν του, διότι, όπως λέει, αρνήθηκε να «μπροδώσει το όνειρο για μια καρέκλα»… μπλα μπλα.

Πιστεύει όμως ακράδαντα ότι πίσω από τις θανατηφόρες φωτιές κρύβονται «αι ΗΠΑ»! Η πρεσβεία των οποίων, λέει, έστειλε e mails (τα οποία είδε ο ίδιος, αλλά κανείς δεν τα δημοσίευσε!), με τα οποία προειδοποιούσε τους Αμερικανούς πολίτες για τις φωτιές από το μεσημέρι της Δευτέρας!!!! Πριν αυτές ξεσπάσουν!

Κάτι, που αν είναι αλήθεια τώρα κιόλας ο Αλέξης θα πρέπει να κηρύξει πόλεμο εναντίον της Αμερικής! ΤΩΡΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!

Πάντως αλήθεια ή μη, δεκάδες χιλιάδες Ελληνέζοι, που πίνουν νερό στο όνομα αυτού του «νομπελίστα», πίστεψαν στα λεγόμενά του, και έσπευσαν και αυτοί να αναρτήσουν στο διαδίκτυο «ντοκουμέντα», όπως η ανακοίνωση της πρεσβείας που επαληθεύει τον άδολο ερευνητή, και επονομαζόμενο πλέον Χαρδαβέλα της Αριστεράς, κ. Καζάκη.

Μόνο που η εν λόγω ανακοίνωση, η οποία έγινε viral, είχε εκδοθεί την επομένη των πυρκαγιών, και μάλιστα έγραφε για φωτιές που έχουν ήδη συμβεί, κλπ. Ψιλά γράμματα για τους αγωνιστές του φωτός και της αλήθειας!

Θα μου πείτε, άντε οι... ψεκασμένοι, τόσο ξέρουν… μα κοτζάμ γκουρού της διεθνούς οικονομίας ο κ. Καζάκης, δεν γνωρίζει βασικά «εγγλέζικα»; Δεν μπορεί να κατανοήσει ένα απλό κείμενο;

Τι να πω; Εδώ δεν μιλάει «κσαίνα» ο παιδήλικας πρωθυπουργός μας, απαιτούμε να μιλάει ο μαχητής του φωτός Καζάκης;

Δεν είναι όμως όλοι τους αδαείς! Να τα λέμε όλα…

Κάποια στελέχη της συγκυβέρνησης σίγουρα μιλάνε καλά «εγγλέζικα», κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, όπως π.χ. η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, και στενή συνεργάτις της Ρένας, η κ. Τσούπρα, η οποία αν κρίνω από το βιογραφικό της θα πρέπει να τα μιλάει φαρσί τα εγγλέζικα, αφού όπως διατείνεται, κατέχει πτυχίο Bagelor (sic), μπάγκελορ ελληνιστί, από πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

Μάλιστα ήταν, λέει, senior manager σε πολυεθνική εταιρία, αλλά τα παράτησε όλα αυτά τα καπιταλιστικά για να παλέψει για την προκοπή του τόπου, διοριζόμενη στο μετερίζι της ΔΕΔΔΗΕ, και για να ανατρέψει το σάπιο παλιό πολιτικό σύστημα πολιτευόμενη με τον… Σγουρό, κι αργότερα με το (εξαφανισμένο) Ρενάκι, με το οποίο συμμερίζονταν το όραμα, και την λατρεία για τον Μαδούρο.

Οπότε, δεν είναι όλοι ίδιοι εκεί μέσα… υπάρχουν και μορφωμένα, ιδιαίτερα καταρτισμένα στελέχη, που καλύπτουν το κενό που άφησε πίσω της η Ραχήλ, άλλο ένα τέρας μορφώσεως, που όμως δεν αναγνωρίστηκε επαρκώς, και που μεταξύ άλλων διέθετε και μεταπτυχιακό στην Τραπεζική από ιδιωτικό ΙΕΚ της Πτολεμαϊδας…

Και εις ανώτερα... συντρόφια!!!

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]