Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πάνος Καμμένος παίζει ξανά το χαρτί του υπερπατριώτη


"Προσχεδιασμένη και με εντολή Ερντογάν η σύλληψη των δύο στρατιωτικών"

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Για «προγραμματισμένη και προσχεδιασμένη» ενέργεια, που έγινε με εντολή του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται υπό κράτηση τους τελευταίους 5,5 μήνες.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε Αρχή διεθνούς Δικαίου. Βρίσκονται εκεί χωρίς να έχει υπάρξει κατηγορητήριο. Κρατούνται παράνομα, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό αντιμετωπίζεται μόνο σε διεθνές επίπεδο»
ανέφερε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Real Fm.

Παράλληλα τόνισε:
«Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν πράξη την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή με τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια, σε μία περιοχή δύσκολη, να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο».
Τέλος επανέλαβε ότι
η σύλληψή τους είναι ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Τουρκία διότι, όπως σημείωσε, «η Τουρκία είναι μία χώρα που έχει σχέση και με το ΝΑΤΟ και με την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Δυστυχώς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν ρωτήθηκε στο τι θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα για να πάρει πίσω (εντός μερικών ωρών ή ελάχιστων ημερών) τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Θα ήταν καλό να ήξεραν οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες τις επιλογές (ή το πλήθος των επιλογών) που είχε στη διάθεσή του ο κ. Πάνος Καμμένος, αλλά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επιλογές που συνεχίζουν να ισχύουν, αλλά -για λόγους που δεν έχει εξηγήσει ο κ. Πάνος Καμμένος- δεν μπαίνουν σε εφαρμογή...

Κατανοώντας την δυσχερή θέση του κ. Καμμένου μετά την τραγική επίσκεψή του στο Μάτι, τις δηλώσεις του στα ξένα ειδησεογραφικά (και τηλεοπτικά) πρακτορεία και την τελευταία δημοσκόπηση που δείχνει το κόμμα των ΑΝΕΛ σε κατάσταση πλήρους "εξαέρωσης" καθίσταται προφανές πως ο Πάνος Καμμένος επιθυμεί την αλλαγή της υφιστάμενης πολιτικής ατζέντας σε θέματα που έχουν την τάση να συσπειρώνουν τους πολίτες στην κυβέρνηση λόγω εξωτερικής εθνικής απειλής...
Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Πάνο Καμμένο, οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες κατανοούν πως σήμερα ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι... η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και αυτή η αντίληψη των πολιτών είναι μη αναστρέψιμη...





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Προσπαθει να δικαιολογησει την ανικανοτητα διαχειρισης της καθε κρισης.

    Απο πυρκαγιες μεχρι προσχεδιασμενες συλληψεις!

    Τα αποτελεσματα των προσπαθειων του ειναι ειτε ανυπαρκτα ειτε προδοτικα!

    Σε καθε περιπτωση εξευτελιστικα για τον ιδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]