Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Μάχη για την ανεξαρτησία της δίνει η Τουρκία, όπως το 1922


"Μάχη για την ανεξαρτησία της" όπως το 1922 δίνει το 2018 η Τουρκία όπως υποστήριξε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη σκιά της κατάρρευσης της τουρκικής λίρας και της Turk Telekom.

"Το τουρκικό έθνος υπερασπίζεται την ανεξαρτησία του όπως έκανε πριν από 96 χρόνια με την έμπνευση από χιλιάδες χρόνια ιστορικών αξιών", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν σε ομιλία του για την 96η επέτειο του λεγόμενου "Πολέμου για την Ανεξαρτησία" με τη νίκη της Τουρκίας κατά της Ελλάδας στη Μικρά Ασία, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ.
"Οι εντεινόμενες απειλές, παραβιάσεις και επιθέσεις κατά της ανεξαρτησίας της χώρας μας δεν θα μας στερήσουν τα ιδανικά και τους στόχους μας… Το τουρκικό έθνος υπερασπίζεται την ανεξαρτησία του όπως έκανε πριν από 96 χρόνια αντλώντας έμπνευση από τα χιλιάδες χρόνια των ιστορικών αξιών του",
ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν.


H τουρκική οικονομία, δήλωσε, είναι ισχυρή αλλά έχουν δεκαπλασιαστεί οι πιέσεις στην Τουρκία συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.
"Η Τουρκία θα είναι πάντα παρούσα σε περιοχές που έχουν προβλήματα από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο, που ενδιαφέρουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας",
διεμήνυσε δε ο πρόεδρος της Τουρκίας.
"Ακολουθούμε μια ενεργητική πολιτική και ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στην περιοχή. Εμείς την παρουσία μας σε περιοχές δεν την εννοούμε μόνο ως στρατιωτική παρουσία, πραγματοποιούμε και άλλες δράσεις που ανυψώνουν το όνομα της χώρα μας",
σημείωσε.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]