Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ: Νέες απειλές Πενς για επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας


Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς επανέλαβε την Κυριακή την απειλή της Ουάσινγκτον να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία εξαιτίας της συνεχιζόμενης κράτησης του αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.

«Ο πάστορας Άντριου Μπράνσον είναι ένας αθώος άνθρωπος», τόνισε ο Πενς μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. «Είναι ένας άνθρωπος με βαθιά θρησκευτική πίστη, ο οποίος επιτελεί ποιμενικό έργο στην Τουρκία για πάνω από 20 χρόνια».

Ο Πενς πρόσθεσε ότι το γεγονός πως ο ιερωμένος αποφυλακίστηκε και του επιβλήθηκε κατ' οίκον περιορισμός «δεν αρκεί».

Ο Μπράνσον, που πέρασε 21 μήνες σε τουρκική φυλακή, κατηγορείται από τις τουρκικές αρχές για υποστήριξη της ισλαμιστικής οργάνωσης η οποία, σύμφωνα με την Άγκυρα, βρισκόταν πίσω από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, αλλά και της εκτός νόμου αυτονομιστικής κουρδικής ένοπλης οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK). Ο αμερικανός πάστορας, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 35 ετών αν κριθεί ένοχος.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]