Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποσύρουν τους μουφτήδες και ανοίγουν το θέμα της Θράκης


Συνταξιοδοτούν τους Μουφτήδες για να ανοίξουν το δρόμο για εκλογή νέων;

Ακάθεκτη συνεχίζει η κυβέρνηση τις προγραμματισμένες της κινήσεις επί των εθνικών θεμάτων. Ούτε η τραγωδία με την φωτιά κει με τους νεκρούς στο Μάτι δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει την κυβερνητική λαίλαπα. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του, είναι αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους επί των εθνικών θεμάτων, αδιαφορώντας για τις συνέπειές που θα είναι απείρως τραγικότερες για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τον διαδικτυακό τόπο ipatrida, η κυβέρνηση προχωρά σε πρόωρη συνταξιοδότηση των νόμιμων Μουφτήδων της Θράκης, ανοίγοντας διάπλατα την εκλογή (παγκόσμια πρωτοτυπία) των επόμενων μουφτήδων, εκλεκτών της Άγκυρας, ικανοποιώντας τις χρόνιες απαιτήσεις της Τουρκίας και ιδιαίτερα του τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πρόσφατα σε "συζήτηση" που είχε με τούρκους δημοσιογράφους, είχε ευθαρσώς δηλώσει πως υπάρχει πράσινο φως για την εκλογή μουφτήδων στην (ελληνική) θράκη".

Το δημοσίευμα που αποκαλύπτει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς
Παρά το εθνικό πένθος για τα δεκάδες θύματα των πυρκαγιών, παρά τις τεράστιες καταστροφές που άφησε πίσω της η φωτιά καθώς και οι πλημμύρες που τώρα πλήττουν την Αττική, η κυβέρνηση προχωρά με αμείωτο ρυθμό τον σχεδιασμό της για την εκλογή Μουφτήδων από την μουσουλμανική μειονότητα.
Η κυβέρνηση φαίνεται να ανοίγει ένα τεράστιο ζήτημα- ειδικά για την Θράκη- ενώ η ίδια βρίσκεται υπό κατάρρευση ύστερα από την τραγική διαχείριση τόσο του Σκοπιανού ζητήματος, όσο και την κατακραυγή του κόσμου για την διαχείριση της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Τετάρτη η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην επιτροπή παιδείας της Βουλής για υποχρεωτική συνταξιοδότηση των Μουφτήδων στα 67 χρόνια, εξισώνοντας τους με τους δικαστές , θεωρώντας πως η ερμηνεία του Κορανίου για κληρονομικά θέματα- που είναι μια από τις αρμοδιότητες των μουφτήδων σύμφωνα με το εθιμοτυπικό της θρησκείας τους- και τους κατατάσσει στον δικαστικό κλάδο.
Ας μην λησμονούμε πως ο Τούρκος πρόεδρος κ. Ταγίπ Ερντογάν έθεσε προς την Ελληνική κυβέρνηση το θέμα εκλογής των Μουφτήδων, μόλις πριν μια εβδομάδα.
Σκοπιανό, Αλβανικό, και τώρα Θράκη, χωρίς φυσικά καμία εθνική συνεννόηση.
Πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει τις εξελίξεις που θα σημάνει η απομάκρυνση των σημερινών νόμιμων Μουφτήδων της Θράκης. Εξελίξεις που δεν αφορούν μόνο τη Θράκη, αλλά ολόκληρη την χώρα, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρή απειλή ασφάλειας στο εσωτερικό της, με απειλή σοβαρότατου ελέγχου της πολιτικής ζωής της χώρας εντός του Κοινοβουλίου, αλλά και με την σοβαρή πιθανότητα σοβαρότατων προβλημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Περιφέρειες και Δήμοι).

Διαβάστε σχετικά: Η εκλογή των Μουφτήδων σοβαρή εθνική απειλή απώλειας ελέγχου ή διαμελισμού της Ελλάδας





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δεν τον προλαβαίνουμε πλέον τον Τσίπρα, από την μια ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην άλλη, έχει ξεσαλώσει. Μια κρεμάλα σαν τον Τσαουσέσκου θεωρώ ότι είναι η μόνη λύση πλέον. ΑΥΤΟΣ για να παραμείνει στην εξουσία είναι ικανός να μείνει χωρίς κράτος. Πήγαινε να διοικήσεις το Βατικανό αν θες, είναι μερικά τετραγωνικά χιλιόμετρα, για να μην κουράζεσαι κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ολοκληρωσει "τους λόγους" που έδωσε πριν γίνει πρωθυπουργός. Ούτως η αλλως το μελλον το δικό του το εχει εξασφαλισι και οικονομικά και καρριερίστικα. Είναι προφανές ότι στους προστάτες του βασίζεται και όχι στον ελληνικό λαό.
      Οσο για την κρεμάλα, αυτή προϋποθέτει Ελληνες ετοιμους να αυτοθυσιαστούν αν χρειαστεί. Υπάρχουν;
      Ενα πιο απλό αλλά απολύτως αναγκαιο βήμα ειναι να ψηφίσουμε με σοφία και σύνεση στις επομενες εκλογες. Και να πεισουμε και τους διπλανούς μας να ψηφίσουν ετσι.
      Χρειάζεται μεγάλος αγώνας που πρέπει να αρχισουμε να τον δινουμε από τώρα όλοι μαζί, οσοι έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει!!

      Διαγραφή
    2. Με την ανοχη των υπολοιπων κυνο-βουλευτικων συμμοριων τοποθετει την ταφοπετρα στον ταφο που ανοιξαν οι προηγουμενοι .
      ΟΛΟΙ τους ειναι ενοχοι εσχατης προδοσιας . Και αυτοι που εχουν υπογραψει τα κωλοχαρτα που τα ονομασαν μνημονια και οσοι τους νομιμοποιουν , παριστανοντας την αντιπολιτευση και λοιπες τετοιες τριχες .
      Οσο ομως υπαρχουν ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ που πηγαινουν στις ελεγχομενες κατοχικες καλπες ειναι δυο φορες ενοχοι εσχατης προδοσιας .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]