Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλος ο κόσμος ήξερε για νεκρούς και δεν ήξερε ο Τσίπρας;


Πιστεύαμε ότι οι Συριζαίοι και ο Καμμένος είχαν πιάσει πάτο την περασμένη εβδομάδα με όλα όσα έκαναν ή δεν έκαναν. Όμως, φαίνεται ότι ο πάτος για αυτούς τους τύπους δεν έχει όριο.

Μέσα σε μία ημέρα, χθες, απέδειξαν ότι αν υπάρχει μονάδα μέτρησης για την ξεφτίλα αυτοί θα είχαν σπάσει όλα τα κοντέρ.

Ο Καμμένος έδωσε συνέντευξη για να διαβάσει το ποιηματάκι του για το πόσο καλά τα πήγαν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Λες και ο Στρατός τους ανήκει, λες και οι δεκάδες φαντάροι που είναι άυπνοι τόσες μέρες και βοηθούν στο Μάτι, είναι οι ορτινάτζες του κυρίου Πάνου.

Ο Τζανακόπουλος από την πλευρά του επέμεινε στην ορθότητα της… πολιτικής ευθύνης, και στη νέα γραμμή που χαράσσει το Μαξίμου. Δηλαδή «ξέραμε για νεκρούς τη Δευτέρα, αλλά το επιβεβαιώσαμε όταν έφυγαν οι κάμερες και τότε το έμαθε και ο Τσίπρας».

Από κοντά και ο Πολάκης, ο οποίος παρόλο που την ήμερα της καταστροφής έπαιζε με το κινητό του, αν και τον είχαν ειδοποιήσει να ετοιμάσει σάκους για τις σορούς, αίφνης θυμήθηκε ότι ξέρανε για νεκρούς τη Δευτέρα, αλλά το επιβεβαιώσανε όταν έφυγαν οι κάμερες και τότε το έμαθε και ο Τσίπρας.

Ο Τόσκας άραγε δεν ήξερε όταν το γνώριζε και ο τελευταίος αστυνομικός και πυροσβέστης; Δεν ήξερε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας ο οποίος είναι και κολλητός του Τόσκα και του Κοτζιά από την συνιστώσα «Πράττω»;

Ούτε ο Κουρουμπλής ήξερε, όταν το ίδιο το Λιμενικό αναφέρει ότι έστειλε σήμα για νεκρούς από την πυρκαγιά στις 19: 08 τη Δευτέρα;

Eίναι τόσο απροκάλυπτα ψεύτες. Όλος ο κόσμος ήξερε για νεκρούς και δεν ήξερε ο Τσίπρας;

Για τόσο μα… κες μας έχουν;


Και πάμε στο «θείο βρέφος», το τέρας της επικοινωνίας, τον άρχοντα της ελληνικής πολιτικής. Τον Αλέξη Τσίπρα τον μέγα ο οποίος τι έκανε; Έστησε μια επίσκεψη στο Μάτι έπειτα από 7 ημέρες εξαφάνισης και πήγε 8 η ώρα το πρωί για να μην τον δουν οι πολίτες. Ήταν όλος ο… κόσμος εκεί: Ο Τζανακόπουλος, η γραμματέας του, οι σωματοφύλακές του, ο προσωπικός του φωτογράφος και ο σκηνοθέτης του με την δική του κάμερα (της ΕΡΤ που είναι ανεξάρτητη).

Μέχρι και τον δικό του «πολίτη του Ματιού» έστησαν για να συνομιλήσει μαζί του ο Τσίπρας. Μα που ήταν οι χαροκαμένοι κάτοικοι; Που ήταν οι κατεστραμμένοι πολίτες; Που ήταν όλοι αυτοί που λένε στον πρωθυπουργό «το αίμα στο λαιμό σου;»

Που να είναι; Όχι πάντως στη στημένη επίσκεψη του Τσίπρα. Δεν είχε ούτε τον αντρικό εγωισμό, πέρα από τον πολιτικό να αντιμετωπίσει τον κόσμο. Να δει κατάματα την οργή, τον πόνο, την απόγνωση ή και την ελπίδα.

Αυτός είναι ο λαοπρόβλητος. Ένας δειλός, ένας ρίψασπις της ζωής, ένας κανονικός… αριστερός δηλαδή.

Δεν ξέρουμε αν οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών είναι δικές του ή αν χαράσσεται μια στρατηγική και την ακολουθεί. Δεν ξέρουμε αν ο ίδιος αυτοκαταστρέφεται ή αν τον παίρνει στο λαιμό του ο Θανάσης Καρτερός, γνωστός και σταλίνας του Μαξίμου.

Όποιος και να βάζει το χεράκι του… άγιο θα τον κάνουμε. Τέτοιο ξεφτιλίκι που στήνουν μόνοι τους οι τύποι δεν το περιμέναμε. Όχι μόνο θα πέσουν, αλλά θα εξαφανιστούν από προσώπου γης. Το πολιτικό μέλλον του Τσίπρα κάηκε στο Μάτι, μαζί και του Καμμένου. Όπως λένε και οι Ιταλοί finito la musica, passato la festa.

To κακό είναι ότι έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ και να πληρώσει η Ελλάδα με πάνω από 100 νεκρούς. Αλλά μήπως μια ζωή αυτή η χώρα δεν πλήρωνε με αίμα την Αριστερά;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]