Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολίτες στις Σέρρες έστησαν κρεμάλες και έβριζαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ


Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλή, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο: “Βόρεια Μακεδονία όπως Βόρεια Κορέα”,

Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η εκχώρηση της ονομασίας Μακεδονία από την κυβέρνηση στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση “μακεδονικής” γλώσσα και εθνικής ταυτότητας στους γείτονες.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους ... κρεμάλες, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.

Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο : “Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα”.

Ένταση προκλήθηκε έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν με υβριστικά συνθήματα τις τελευταίες επιλογές της (“Κόλλια γ@@@ου παραιτήσου”).

Οι ΑΝ.ΕΛ έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις Σέρρες, που θεωρούνται “κάστρο” τους, μια και εκεί εκλέγεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ στο ν.Σερρών Ηλίας Σαμούρης, υπέβαλλε την παραίτησή του με βαρείς χαρακτηρισμούς , κατηγορώντας την ηγεσία του κόμματος πως : “Σ' ένα βράδυ μας ξεφτιλίσατε και μας παραδώσατε βορά στα αεθνιστικα ιδεοληπτικά αριστερόστροφα και νεοφιλελε όρνεα και συμφέροντα”.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ρε τα παλικαροπουλα
    ετοιμα για φονικο
    κρεμαλες σημαιες ταν η τας τανκς?
    ετοιμοι λοιπον για ακομα μια φορα για τις μεγαλες ιδεες
    τις μεγαλες πατριδες, να μακελευτουνε,
    να μακελεψουν οποιον εχθρο βρουνε ευκαιρο.
    βαλτε συνορα λοιπον και στον αερα....
    μας κλεβουν τον ιερο ελληνικο αερα μας οι σλαβομακεδονες
    συνορα φραχτες παντου
    εμεις ειμαστε μονο,οι αλλοι στα ταρταρα
    [μας χρωστανε και πεντε νοικια...αμ πως]
    αντε γεια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρολάκι, άδικα το παλεύεις. Οι έλληνες δεν τα έχουν με τους σκοπιανούς. Με τους δοσίλογους πολιτικούς τα έχουν. Ως συνήθως είσαι εκτός θέματος και πολύ μεγάλος ανθρωπιστής, για όλους πλην ελλήνων... Γύρνα τώρα από εκεί (τον βόθρο) που ήρθες. Μεροκάματο εδώ δεν έχει. Το κατάλαβες παρακρατικέ κουκουλοφόρε του διαδικτύου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρέος κάθε χώρας της είναι να την καταστρέψει ό,τι συντηρεί τα σύνορά της, τα αφεντικά της, και τα τσιράκια που έχουν στο κράτος. ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ ίδια σκατά, δεν λειτουργούνε χωρίς να πτωχεύσουν οι πλατιές μάζες... Τώρα, ευρωπαϊκό αφεντικό θα έχεις, αμερικάνικο, εβραϊκό, ελληνικό, δε ξέρω, αλλά μια φορά κανένα κόμμα δεν θα βγει να σε στηρίξει εναντίον των αφεντικών σου. Σκυλιά τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]