Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για τις καρέκλες τους και... μια γραβάτα!


Μπαίνουμε πια σε φάση καταφανούς πολιτικής κρίσης και ίσως και πολιτειακής ανωμαλίας, καθώς το πλέον ανελέητο φασιστικό καθεστώς που πέρασε ποτέ από τον τόπο (και που χτες δεν υπέγραψε μόνο τον προδοτικό ακρωτηριασμό της χώρας, αλλά ταυτόχρονα αμόλησε ξανά τα σιδερόφρακτα κατοχικά λυκόσκυλά του πάνω σε γυναικόπαιδα, γεροντάκια και καλόγριες, που είχαν το θράσος να διαμαρτύρονται για τα αυτονόητα, κρατώντας ελληνικές σημαίες) αρχίζει να κλυδωνίζεται συθέμελα.

Οι 153 που υπέγραψαν προχτές την ατιμωτική εξουσιοδότηση της εσχάτης προδοσίας, θα πάνε κάποια στιγμή στις εκλογικές τους περιφέρειες (στις οποίες ήδη τους διαμηνύεται μαζικά πως είναι ανεπιθύμητοι), το άθλιο ψευτοπατριωτικό μόρφωμα της συγκυβέρνησης ήδη καταρρέει υπό το βάρος των ανομιών του.

Ο Πρόεδρος της (φερόμενης ως) Δημοκρατίας δεν μπορεί να κρύβεται επ’ άπειρον στο υπόγειο, παραβλέποντας συστηματικά το προφανές του καθήκον έναντι του Συντάγματος και του Λαού (όσα… παράσιτα κι αν του παρεμβάλλουν πάτρωνες, στοές και λοιπά…ευαγή ιδρύματα).

Τα λαομίσητα πλέον φασιστοειδή που υποδύονται πρωθυπουργούς, ΥΠΕΞ, ΥΕΘΑ και λοιπούς κατοχικούς γερμανοτσολιάδες της χώρας, δεν μπορούν επ’ άπειρον να κυκλοφορούν δορυφορούμενοι έκαστος από 25 διμοιρίες πραιτωριανών.

Το καζάνι της οργής και του αποτροπιασμού για την εσχάτη προδοσία που σιγόβραζε, είναι νομοτελειακά βέβαια ότι πλέον θ’ αρχίσει να οδηγείται σε εκρήξεις.

Κάποιοι επέλεξαν, ως ευνουχισμένοι δούλοι στις μισελληνικές ψυχώσεις τους, ως υποχείρια στα βρωμοσυμφέροντα και την καρεκλολαγνεία τους και ως πειθήνια σκυλάκια στα ξένα αφεντικά τους, να σπείρουν άγριους ανέμους.

Είναι προφανές πως και οι θύελλες δεν απέχουν πια πολύ…

Νεκτάριος Δαπέργολας



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Που να εβλεπες τους πραιτωριανους του μεγαλου αλεξανδρου κυριε Ν.Δ....απεργολα
    τι κανανε στα γυναικοπαιδα και τους γερους οταν τους βρισκανε καπου στην πατριδα τους....
    εκει να δεις χασαπικο φιλε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριζαίικο τρολ της κακιάς ώρας, ξεκούνα τον εγκέφαλό σου από τη μούχλα της ιστορικής παραχάραξης που σου έμαθαν κάτι καραγκιόζηδες Λιάκοι και Ρεπούσηδες κι άντε πάλι στην Α Δημοτικού, μπας και μάθεις γράμματα! Τι διαβάζουμε ρε από τα σούργελα του καθεστώτος!

      Διαγραφή
  2. Δεν είσαι απλά ανιστόρητος, είσαι ανθέλληνας. Να υποθέσω ότι θίχτηκες με όσα γράφτηκαν; Ή είσαι τρολάκι του κερατά και των 0,60;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τύπος βλέπει παντού κόμματα. Την Ελλάδα την έχει ξεγράψει προ πολλού. Να υποθέσω λόγω κόμματος;

      Διαγραφή
  3. Αυτο πραμα που παριστανει τον ΠΟΡΔΥπουργο της κατεχομενης Πατριδος μας , ουτε για την καρεκλα προδιδει ουτε φυσικα για γραβατες ...
    Ειναι απλως ενα ακομη ανθελληνικο αμορφωτο καθηκι που διαλυει την Πατριδα μας και βαζει την ταφοπετρα στον ταφο μας που ανοιξαν οι προηγουμενοι αληταραδες .
    Και φυσικα για τα αργυρια που του εδωσαν οι εχθροι της Ελλαδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου19 Ιουνίου 2018 στις 11:30 π.μ.

    Ένα υπερκρίσιμο ερώτημα που δεν το έχει θέσει κανείς,(απ' όσο γνωρίζω):τι θα γίνει αν, σύμφωνα με τη διμερή αυτή συνθήκη, καθώς δεν είναι συνθήκη παγιωμένη εξ αρχής αλλά εν εξελίξει μέσα στο χρόνο, τι θα γίνει, λοιπόν, αν όλα τα βήματα που ευνοούν τους Σκοπιανους εκτελεστούν,(είσοδος σε ΝΑΤΟ, Ε.Ε., αναγνώριση του κρατιδίου με το "νέο όνομα"" από όλα τα Κράτη κ.α.) και στο τέλος η συμφωνία σκοντάψει στην αλλαγή του Συντάγματός του; Γεγονός που το θεωρώ από εξαιρετικά απίθανο έως αδύνατον να συμβεί (η αλλαγή του Συντάγματος) γιατί είτε θα απαιτείται ευρεία πλειοψηφία Βουλής, είτε εν νέου δημοψήφισμα (ανάλογα με το τι προβλέπει το ισχύον Σύνταγμα τους).

    Η συμφωνία σε αυτήν την περίπτωση θα καταπέσει. Ωραία! Λαμπρά! Και τι θα κάνει τότε ο Τσίπρας για να πάρει πίσω τα όσα ήδη συνετελέσθησαν; θα πάρει τα όπλα για να τους υποχρεώσει να τα "δώσουν πίσω"; Δεν είναι ότι έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με αυτή τη συμφωνία, έχουν ανοίξει και την πόρτα του φρενοκομείου! Και ελπίζω ο ελληνικός λαός να βάλει όλους τους φρενοβλαβείς εκεί.

    Ο Τσίπρας έχει μπλέξει πάρα πολύ άσχημα. Δεν θα το γλυτώσει με τίποτα το ειδικό δικαστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]