Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ τους έδωσε ολόκληρη Μακεδονία, θα κολλήσει σε ένα mea culpa;


Ενδεχομένως κάποιοι να πιστεύουν πως μια συνέντευξη του πρωθυπουργού σε γερμανική εφημερίδα δεν έχει τόση σημασία. Μια ακόμη συνέντευξη του Τσίπρα; Ε, και τι έγινε, θα πουν πολλοί που έχουν βαρεθεί να διαβάζουν τις παπάτζες του.

Όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Για πρώτη φορά ο Τσίπρας αποκάλυψε στους Ευρωπαίους κυρίως πόσο κωλοτούμπας είναι.

Εμείς το γνωρίζαμε, αλλά οι Γερμανοί; Οι άλλοι; Μήπως πιστεύουν ακόμη ότι είναι κάποιος άλλος;

Η συνέντευξή του απέδειξε πόσο ψεύτης είναι. Πόση υποκρισία κρύβει μέσα σου και πόσο μίσος για τη χώρα του. Διότι μόνο κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στην πατρίδα του, θα έκανε αυτά που έκανε ο Τσίπρας.

Το Ειδικό Δικαστήριο θα ήταν λίγο γι’ αυτόν…

Μας είπε ο Τσίπρας ότι αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές δεν θα έκανε το δημοψήφισμα του 2015.

Ξέρετε, εκείνο με το οποίο έκλεισαν οι τράπεζες και ο Γιάνης περιχαρής το ανακοίνωνε στη Δανάη του.

Ξέρετε, εκείνο που ο κόσμος βγήκε στο Σύνταγμα και χόρευε, με τον Τσίπρα να βγαίνει στο μπαλκόνι και να αποθεώνεται. Με τον ίδιο άνθρωπο που έκανε το «όχι», «ναι» μέσα σε λίγα 24ωρα και διαπραγματεύτηκε επί 17 ώρες το χειρότερο μνημόνιο που θα μπορούσε να φέρει.

Είπε κι άλλα ο Τσίπρας. Πώς π.χ. η Μέρκελ και ο Ερντογάν θα πρέπει να πάρουν… νόμπελ για την προσφορά τους στο προσφυγικό.

Ποιοι; Η Μέρκελ η οποία έχει απαγορεύσει τη συνένωση οικογενειών μεταναστών και τους έχει αφήσει αμανάτι στην Ελλάδα.

Και ο Σουλτάνος που ανοίγει και κλείνει τα σύνορα όποτε γουστάρει κι εκβιάζει με τις καραβιές μεταναστών την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το καλύτερο το άφησε για μετά. «Θα καταθέσουμε υπέρ του κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ στο δικαστήριο αν μας ζητηθεί», είπε ο πρωθυπουργός αφήνοντας… κάγκελο τους καραμανλικούς που έχουν ποντάρει όλα τους τα λεφτά.

Γιατί αν αυτό δεν είναι πλήρης διάρρηξη των σχέσεων ΣΥΡΙΖΑ με τον Καραμανλή ο οποίος θέλει να δικαιωθεί για τη διακυβέρνησή του βάζοντας φυλακή τον Γεωργίου, τότε τι είναι;

Ίσως πάλι να δίνουμε υπερβολική σημασία στα λεγόμενα ενός πολιτικού σαλτιμπάγκου που στη συνέντευξη αυτή έπαθε… Καμμένο. Με την έννοια της κωλοτούμπας… 360 μοιρών.

Και γιατί την έκανε αυτή την κωλοτούμπα; Μα απλά διότι θέλει να πείσει τους δύσπιστους Γερμανούς ότι είναι ο μεγάλος μεταρρυθμιστής, αυτός που είναι υπερβατικός, ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη του και να προχωρά μπροστά.
Και γιατί είχε αυτή την ανάγκη;
Μα απλά γιατί θέλει αν τους πείσει να του δώσουν μια καλή συμφωνία για το χρέος.
Γιατί θέλει να τον δουν οι Γερμανοί ως το πιστό τους σκυλί που θα κάνει τα πάντα γι’ αυτούς αρκεί να μείνει στην καρέκλα.

Εδώ τους έδωσε ολόκληρη Μακεδονία, θα κολλήσει σε ένα mea culpa;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]