Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσφυγή στο ΣτΕ από ιερωμένους για τις νέες ταυτότητες


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν για τις νέες ταυτότητες και τα προσωπικά στοιχεία που θα περιέχουν τέσσερις ιερωμένοι και δύο δικηγόροι καθώς και η Εστία Πατερικών Μελετών ζητώντας την ακύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Οι προσφεύγοντες πέραν των παραβιάσεων της ελληνικής νομοθεσίας, του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου αναφέρονται και σε κείμενο του Αγίου Παϊσίου «Τα σημεία των καιρών»και διατείνονται ότι στο κείμενο αυτό έχουν προβλεφθεί όλα αυτά ενώ προσθέτουν πως έχουν συγκεντρωθεί υπογραφές κατά της ηλεκτρονικής ταυτότητας από ορθοδόξους.Τέλος προβάλλουν μεταξύ άλλων ότι δεν προβλέπεται στο πλαίσιο των νέων ταυτοτήτων εναλλακτικά μέτρα για εκείνους που είναι αντιρρηςίες θρησκευτικής συνείδησης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]