Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σήμερα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έξω από το Υ.ΜΑ.Θ.


Μπαράζ συγκεντρώσεων σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Επτά συγκεντρώσεις από το πρωί. Δύο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα

Μπαράζ συγκεντρώσεων σήμερα, Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, με επτά προγραμματισμένες διαμαρτυρίες.

Ειδικότερα, από τις 08.00 το πρωί μέχρι και τις 14.00, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα διαμαρτυρηθούν έξω από τα γραφεία της εταιρείας, επί της Εγνατίας.

Στις 11.00, μέλη της Πρωτοβουλίας Επιτροπής κατά των πλειστηριασμών της γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από υποκατάστημα της Alpha Bank επί της Ίωνος Δραγούμη, ενάντια στη διενέργεια πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εργαζομένου.

Το απόγευμα, στις 17.00 μέλη των Χριστιανικών Ορθόδοξων Σωματείων Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στην περιοχή του Grand Hotel, απ'όπου με αυτοκίνητα και δίκυκλα θα καταλήξουν στο ΥΜΑΘ, για συμμετοχή στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Την ίδια ώρα, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Τοσίστα και Ολύμπου και Τοσίτσα, καθώς και περιφρουρήσεις της γειτονιάς.

Στις 19.00, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έξω από το ΥΜΑΘ, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα.

Στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τον χώρο στάθμευσης του One Salonica, απ'όπου και θα ξεκινήσει μοτοπορεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα, με κατάληξη στο άγαλμα Βενιζέλου. Την ίδια ώρα, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην μοτοπορεία, χωρίς ωστόσο να έχουν οχήματα, θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του λιμανιού και θα ξεκινήσουν πορεία προς το άγαλμα.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]