Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν έκανε μήνυση για... δυσφήμιση στον Ιντζέ


Ο Μουχαρέμ Ιντζέ είχε πει σε προεκλογική ομιλία του ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, πριν από την ίδρυση του κόμματος ΑΚΡ, είχε επισκεφθεί τον ιμάμη Γκιουλέν

Μήνυση εναντίον του υποψηφίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντζέ, κατέθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τις δηλώσεις του σχετικά με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Αν δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ξεκίνησα την ίδρυση του κόμματος από την Πενσιλβάνια, είσαι άνανδρος. Θα το αποδείξεις. Αν δεν το κάνεις, είσαι άνανδρος. Το λέω ξεκάθαρα και σαφέστατα. Η Κωνσταντινούπολη και η Τουρκία δεν έχει ανάγκη από ψεύτες αλλά ειλικρινείς πολιτικούς», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ είχε πει σε προεκλογική ομιλία του ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, πριν από την ίδρυση του κόμματος ΑΚΡ, είχε επισκεφθεί τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στην Πενσιλβάνια.

Σε άλλη προεκλογική συγκέντρωσή του, ανέφερε πως εκείνος που του το είπε είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πήγαν μαζί στην Πενσιλβάνια το 2001 και πήραν την άδεια για ίδρυση από τον Γκιουλέν.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, στη μήνυση ο Ιντζέ κατηγορείται για ψεύδη και επίθεση στον τούρκο πρόεδρο. Οι συνήγοροι του Ερντογάν απαιτούν αποζημίωση ύψους 18.000 ευρώ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]