Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα ασχοληθούμε καθόλου με τον Τσίπρα;


Κάθε λίγο καινούργια θέματα προς συζήτηση στον ορίζοντα. Εθνικά κατά βάση. Και τι εθνικά; Ιμιτασιόν!

Κάτι τάχα πόλεμοι και φουρτούνες, προκλήσεις τούρκικες κλπ, θέματα που τα ζούμε δεκαετίες τώρα. Ποτέ δεν δίναμε βάση σε αυτά βέβαια, εκτός από τώρα. Τώρα που θέλουμε να σώσουμε τον Πάνο τον Καμμένο από τον πλήρη διασυρμό στις επερχόμενες εκλογές. Τώρα που θέλουμε να καλύψουμε τον Πρωθυπουργό μας από όλες τις λανθασμένες του κινήσεις και να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται.

Κακά τα ψέματα. Είμαστε σε μια μεγάλη προεκλογική περίοδο και όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλά εθελοτυφλεί. Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν τους εαυτούς τους από την επικαιρότητα που οι ίδιοι έφτιαξαν. Προσπαθούν να περνούν στο «ντούκου» όλα τα «φάλτσα» της κυβερνητικής τους πολιτικής.

Η μόνη ενασχόλησή μας με τους πλειστηριασμούς παραδείγματος χάριν, είναι μόνο όποτε έχει κάποιο επεισόδιο ο Λαφαζάνης και οι λοιποί που υποδύονται τους πάσης φύσεως Ρομπέν των Δασών. Διορίζονται ακόμη οι πάντες από τα παράθυρα, έχουμε πρωτοφανή αριθμό Ελληνοποιήσεων σύμφωνα με πηγές, δεν ασχολούμαστε με τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνον με τις ορέξεις του Ερντογάν και τις απαντήσεις του Καμμένου.

Η ασφάλεια έχει εξαλειφθεί, έχει καταρρεύσει. Ληστές μπαίνουν συνεχώς ανενόχλητοι πλέον και το μόνο στο οποίο μας προτρέπει η εθνοσωτήριος ελληνική κυβέρνηση, είναι να κάνουμε πως κοιμόμαστε την ώρα του εγκλήματος. Και εμείς αναπαράγουμε τον Ερντογάν.

Κι έτσι λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας, περνάει ζωή και κότα, ετοιμάζοντας τον εαυτό του και την ομάδα του ανενόχλητος για τις εκλογές που ξαφνικά θα προκηρύξει. Ξαφνικά για τους άλλους βέβαια. Όχι για τον ίδιο.

Ελέγχουμε τις Ελληνοποιήσεις; Ξέρουμε αν αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν δικαίωμα ψήφου; Πόσοι είναι; Τι πρεσβεύουν; Πού έχουν εγκατασταθεί; Πότε ήλθαν και μπόρεσαν κιόλας να απολαύσουν τη διαδικασία της Ελληνοποίησης; Ανεπίσημοι αριθμοί που έχουν διαρρεύσει μιλούν για 950.000 άτομα. Ψηφίζουν; Πού; Υπάρχει ενδεχόμενο να στηρίξουν μια υποψηφιότητα μουσουλμάνων στη χώρα; Θα έχουμε επίσημη εκπροσώπηση Μουσουλμανικού κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και με τι ποσοστό; Αν αληθεύει ο αριθμός των 950.000, αντιλαμβανόμαστε ότι αλλοιώνουν το αποτέλεσμα και μπορούν σύσσωμοι να εκλέξουν την κυβέρνηση που επιθυμούν;

Ας συνέλθουμε επιτέλους. Καίγεται το δάσος και κοιτάμε το δέντρο. Και δεν μιλάει κανείς(!). Είμαι ο τρελός της ιστορίας που το αναφέρω; Μακάρι! Μακάρι να είμαι εκτός πραγματικότητας. Μακάρι να είμαι τρελός. Μακάρι να έχω χάσει τα λογικά μου. Αν όμως δεν είμαι, τότε προβλέπονται θεομηνίες…

Mea Culpa


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σε ολα δικιο, εκτος απο τα εθνικα. Το οτι παντα γινονταν αυτα με την Τουρκια αλλα ποτε δεν διναμε σημασια, ειναι ψεμα. Αυτα που κανει η Τουρκια τωρα εχει παρα πολλα χρονια να τα κανει. Στα Ιμια ανοιξαμε την κερκοπορτα "μη δινοντας σημασια", και τωρα το βρισκουμε μπροστα μας. Πριν απο αυτο ειχε ακουστει το "βυθισατε το χωρα". Μην λεμε οτι θελουμε για την Τουρκια και μην κανουμε πως δεν τρεχει τιποτα, ασχετα αν οι κυβερνοντες το χρησιμοποιουν για τους λογους που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]