Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απομόνωση του Τζορτζ Σόρος - Απέναντί του και το Ισραήλ


Ζητείται από τις ΜΚΟ που ασχολούνται με θέματα μετανάστευσης στην Ουγγαρία, να εγγραφούν και να αδειοδοτηθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών

Επί πολλά χρόνια οι αγνοούντες την πολιτική -καίτοι σε πολιτικές θέσεις- αλλά και οι συνειδητώς υπηρετούντες την παγκοσμιοποίηση -που μας την παρουσίασαν ως πανάκεια επίλυσης των προβλημάτων της υφηλίου, και μας φέρνει στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου- προπαγάνδιζαν την "φιλανθρωπική" δράση του Σόρος.

Όποιος είχε τα τ’ ώτα τον τε νουν ανοικτά, και προειδοποιούσε για την ύπουλη τακτική της Open Society Foundations, πάραυτα οι προπαγανδιστές τον τοποθετούσαν στην θέση των… συνωμοσιολόγων, ή στην καλύτερη περίπτωση των αντιδραστικών στην "πρόοδο" της παγκοσμιοποίησης, του Σόρος και της Χίλαρυ.

Βεβαίως, θα αμφισβητηθεί η εγκυρότητα της απόφασης της ουγγρικής κυβέρνησης, από την στιγμή που πλήθος δυτικών κυβερνήσεων χαρακτηρίζει ακροδεξιό τον πρωθυπουργό της, να περιορίσει σημαντικά την δράση του επίσης Ούγγρου, Τζορτζ Σόρος. Ο Guardian γράφει, ότι ο Ούγγρος Πρωθυπουργός θα προτείνει νομοσχέδιο, με το οποίο θα απαιτηθεί από τις ΜΚΟ που ασχολούνται με θέματα μετανάστευσης, να εγγραφούν και να αδειοδοτηθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η αδειοδότηση όμως, θα μπορεί να απορριφθεί για λόγους εθνικής ασφάλειας. Επίσης, κάθε ξένη χρηματοδότηση για δραστηριότητες που συνδέονται με τη μετανάστευση θα υπόκειται σε φόρο 25%. Όσον αφορά το θέμα του Κεντρικού Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου που βρίσκεται στην Ουγγαρία και χρηματοδοτείται από τον Σόρος, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποια θα είναι η τύχη του.

Ο Σόρος όμως, δεν είναι μόνον Ούγγρος αλλά και Εβραίος. Και δεν τον αποβάλλει μόνον η θετή του πατρίδα, αλλά και η μητρική. Το Ισραήλ. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, κατηγόρησε την ΜΚΟ "New Israel Fund", που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, πως ευθύνεται για την κατάρρευση της συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και ΟΗΕ για την απέλαση χιλιάδων Αφρικανών παράνομων μεταναστών από το Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου είπε πως η Ρουάντα, που θα δεχόταν τους Αφρικανούς μετανάστες από το Ισραήλ, έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, μετά από πιέσεις από την ΜΚΟ "New Israel Fund" και αρνήθηκε να δεχτεί τους παράνομους μετανάστες, όπως δημοσίευσε το Cosmostatus. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός χαρακτήρισε την ΜΚΟ "New Israel Fund" ως ξένο οργανισμό που λαμβάνει χρηματοδότηση από «ξένες κυβερνήσεις και οργανώσεις εχθρικές προς το Ισραήλ, όπως αυτές που χρηματοδοτεί ο George Soros».

Ο Σόρος όμως έχει προκαλέσει αναταραχή και στην Βρετανία, καθώς σύμφωνα με το Reuters, χρηματοδοτεί με 400.000 λίρες την εκστρατεία για να σταματήσει η διαδικασία του Brexit. Η πράξη του αυτή, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, ως απόπειρα πραξικοπήματος. Τελικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι ΜΚΟ του 87χρονου Σόρος και του γιου του, υπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές, μια από τις οποίες είναι η ισλαμοποίηση των δυτικών χωρών.

Μια άλλη δραστηριότητά του αφορά τα Βαλκάνια, των οποίων επιδιώκει τον πλήρη έλεγχο [Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Μιχ. Ιγνατίου, θα μας απασχολήσει σε άλλο σημείωμα, λόγω έλλειψης χώρου].

Το Δικαστικό Παρατηρητήριο (Judicial Watch), συγκέντρωσε 32 σελίδες αρχείων που δείχνουν την κυβέρνηση Ομπάμα να στέλνει χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων στον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρησιμοποίησε τα χρήματα για τη χρηματοδότηση αριστερών πολιτικών δραστηριοτήτων στα Βαλκάνια - είναι τυχαίο ότι ο Α. Τσίπρας μίλησε σε Ημερίδες που οργάνωσε ο Σόρος στις ΗΠΑ, με την μεσολάβηση του Βαρουφάκη;

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα των SManalysis και Judicial Watch, διέθεσε άφθονο χρήμα στην Αλβανία, προκειμένου η αριστερή κυβέρνηση της χώρας να προχωρήσει σε μια αμφιλεγόμενη δικαστική "μεταρρύθμιση". Η μεταφορά των εκατομμυρίων δολαρίων, διοχετεύθηκαν μέσω της USAID, [Οργανισμός Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη] στον Σόρος για την προώθηση των δραστηριοτήτων του. Ο Τραμπ, έκοψε αυτά τα κονδύλια, και ο Σόρος οργανώνει διαδηλώσεις εναντίον του στις ΗΠΑ.

Τα νέα έγγραφα δείχνουν ότι τα κονδύλια της USAID μεταφέρθηκαν στον οργανισμό της Κοινωνίας των Πολιτών για την υποστήριξη των αριστερών ιδρυμάτων της "Ανοιχτής Κοινωνίας" του Σόρος στην Αλβανία, ιδιαίτερα στις προσπάθειες των επιχειρήσεων του Σόρος να παράσχουν στη σοσιαλιστική κυβέρνηση μεγαλύτερο έλεγχο της δικαστικής εξουσίας.

Η USAID έδωσε 9 εκατομμύρια δολάρια το 2016 στην εκστρατεία «Δικαιοσύνη για όλους» η οποία εποπτεύεται από την "East West Management Institute" του Σόρος. Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αλβανία, Ντόναλντ Λου, συγκαλυμμένος από τη διοίκηση του Ομπάμα, συνδέθηκε στενά με τον Σόρος και τη σοσιαλιστική κυβέρνηση στην Αλβανία.

Τον Μάιο του 2017, ο Λου βοήθησε να υπονομευθούν τα σχέδια της αλβανικής αντιπολίτευσης να διαμαρτυρηθεί στις κοινοβουλευτικές εκλογές, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα αναγνώριζαν τα εκλογικά αποτελέσματα ακόμη και αν αυτά τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνταν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Το Δικαστικό Παρατηρητήριο ψάχνει ήδη στοιχεία για παρεμβάσεις του Σόρος στα Σκόπια, τη Ρουμανία και την Κολομβία.

Μακεδών
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]