Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραμπ: Ρωσία, ετοιμάσου, οι πύραυλοι έρχονται στη Συρία


Με ένα tweet επέλεξε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να προειδοποιήσει τη Ρωσία για τους «νέους» και «έξυπνους» πυραύλους που θα εκτοξεύσει κατά στόχων του καθεστώτος Άσαντ, απαντώντας στο Ρώσο διπλωμάτη που δήλωσε ότι η Ρωσία θα καταρρίψει κάθε αμερικανικό πύραυλο στη Συρία.

«Η Ρωσία υποστηρίζει ότι θα καταρρίψει όλους τους πυραύλους που θα ριφθούν στη Συρία. Ετοιμάσου Ρωσία γιατί θα έρθουν, ωραίοι, νέοι και 'έξυπνοι'. Δεν θα έπρεπε να είσαι εταίρος με ένα ζώο που σκοτώνει με χημικά και το απολαμβάνει!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.


Νωρίτερα, ο Ρώσος πρεσβευτής στον Λίβανο Αλεξάντερ Ζασίπκιν, είχε προειδοποιήσει πως θα καταρριφθούν οποιοιδήποτε αμερικανικοί πύραυλοι ριφθούν στη Συρία, ενώ στο στόχαστρο θα μπουν επίσης τα σημεία προέλευσής τους.

Επικαλούμενος δήλωση του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν και του αρχηγού του ρωσικού γενικού επιτελείου, ο Ζασίπκιν δήλωσε ότι «αν υπάρξει χτύπημα από τους Αμερικανούς, τότε (...) οι πύραυλοι θα καταρριφθούν, όπως επίσης και οι βάσεις από τις οποίες εκτοξεύτηκαν».

Από την πλευρά του ο Γιεβγκένι Σερεμπρένικοφ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Μόσχας, δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία θα απαντήσει «αμέσως» σε μια ενδεχόμενη επίθεση των ΗΠΑ εναντίον Ρώσων στρατιωτών στη Συρία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]