Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία, κράτος - μαφία που ζητά λύτρα


Ο Ερντογάν έβγαλε «τη μάσκα» του. Ζητάει ευθέως ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους που ήρθαν εδώ έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα και ζητούν άσυλο. Ο «σουλτάνος» δεν προσποιείται πλέον τον... θεσμικό, τον σύγχρονο ηγέτη μιας ανεπτυγμένης δημοκρατίας, τον άνθρωπο που σέβεται το διεθνές δίκαιο αλλά και εκείνο της πατρίδας του. Συμπεριφέρεται όπως οι νομάδες φύλαρχοι των Σελτζούκων αλλά και οι σύγχρονοι μαφιόζοι. Απάγει ανθρώπους και ζητά λύτρα.

Η ευθεία διατύπωση αυτού του αχαρακτήριστου αιτήματος δικαιώνει την εκτίμηση που διατύπωσε εξ αρχής η εφημερίδα μας: είναι κατάσταση ομηρίας, που πιθανότατα δημιουργήθηκε λόγω της αρπαγής των Ελλήνων στρατιωτικών από ομάδα Τούρκων.

Οι δήθεν «ψύχραιμοι» και διαρκώς κάκιστα πληροφορημένοι οπαδοί του ηττοπαθούς κατευνασμού χαρακτήρισαν «σενάρια» τα περί ομηρίας και πιθανής απαγωγής των Ελλήνων, πριν καν ακούσουν ή διαβάσουν οτιδήποτε για την υπόθεση. Τώρα, υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων, ακόμα και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είναι όμηροι οι Έλληνες που κρατούνται παράνομα στην τουρκική φυλακή.

Επιπλέον, η Τουρκία, αυτό το κράτος-μαφία που ζητά λύτρα, διά ενός γραφικού και διαρκώς εν εξάλλω ευρισκομένου τύπου, που εργάζεται ως σύμβουλος του Ερντογάν, αναγνωρίζει την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο αμφισβητώντας την! Συγκεκριμένα, ο Γιγκίτ Μπουλούτ είπε σε συνέντευξή του ότι «οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά και κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις ελληνικές σημαίες».

Ουσιαστικά, ο διαταραγμένος προεδρικός σύμβουλος αναγνωρίζει ότι οι βραχονησίδες είναι «μέσα στην Ελλάδα». Και παρά το γεγονός ότι αυτά είναι μέσα στην Ελλάδα, αυτό το κράτος-παρίας τις διεκδικεί.

Ο Μπουλούτ επίσης ισχυρίζεται ότι υπάρχει βίντεο με αυτές τις... δράσεις της Τουρκίας και εστάλη στην Ελλάδα, γεγονός που διαψεύδει η χώρα μας.

Εν κατακλείδι: οι γείτονες δικαιώνουν το αρνητικό συναισθηματικό ισοζύγιο που προκαλεί και μόνο το άκουσμα της λέξεως «Τουρκία».

Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]