Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοιχτές απειλές από τον Ρώσο πρέσβη στο Λίβανο: Αν χτυπήσουν την Συρία θα χτυπήσουμε


Αν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να επιτεθούν στην Συρία η Ρωσία θα αναχαιτίσει τα αμερικανικά βλήματα και θα πλήξει το αυτούς που τα εκτόξευσαν, δηλώνει ο Ρώσος πρέσβης στον Λίβανο.

Σε συνέντευξή του στο σχετιζόμενο με τη Χεζμπολάχ δίκτυο Al-Manar ο Ρώσος πρέσβηςAlexander Zasypkin κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την χημική επίθεση στην Συρία, η οποία, κατά τη Μόσχα, δεν συνέβη καν.

«Αν οι Αμερικανοί επιτεθούν θα καταρρίψουμε τους πυραύλους τους και θα πλήξουμε τις πλατφόρμες (αεροσκάφη, πλοία) που θα τους έχουν εκτοξεύσει», είπε. «Υπάρχει κλιμάκωση τις τελευταίες ημέρες προς μια σοβαρή κρίση», κατέληξε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Διαβαζοντας εδω https://kostasxan.blogspot.gr/2018/04/oh.html :

    "Η Ρωσία άσκησε βέτο κατά τη ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο αμερικανικό σχέδιο απόφασης που προέβλεπε τον καθορισμό ενός μηχανισμού διενέργειας έρευνας σχετικά με τη φερόμενη χρήση χημικών όπλων στην Ντούμα της Συρίας."


    Γιατι οι Ρωσοι αρνουνται αυτη την διενεργεια ερευνας;

    Αυτη η ερευνα δεν θα επαληθευε τους ισχυρισμους της Ρωσιας και θα αφηνε

    εκτεθειμενους τους Αμερικανους;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]