Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν προς ΗΠΑ: Δεν έχετε δικαίωμα να είστε στη Συρία


“Δεν έχετε δικαίωμα να είστε εκεί”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στην παρουσία των Αμερικανών στο Μέμπιτς λέγοντας πως όσο υπάρχει τρομοκρατική απειλή και ιδιαίτερα στη Συρία και το Μέμπιτς, η Τουρκία δεν θα σταματήσει. Επανέλαβε ότι οι δυνάμεις τον Αμερικανών βρίσκονται στην περιοχή για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Τουρκίας ή του Ιράν και όχι εναντίον της Ρωσίας, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Σε συνάντηση με θέμα “Περισσότερο πράσινη Τουρκία” στο προεδρικό στην Άγκυρα ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα στείλουν σπόρους πεύκου ταχυδρομικώς σε 23 εκατομμύρια σπίτια. Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η 21η Μαρτίου είναι σύμβολο του ξυπνήματος της φύσης και ευχήθηκε για τη εορτή του Νεβρούζ. “Εμείς γιορτάζουμε ότι το Νεβρόζ που γιορτάζει το ΡΚΚ αλλά το Νεβρόζ που γιορτάζουν εκείνοι που το πιστεύουν”, ανέφερε.

Ο Τούρκος Πρόεδρος τα έβαλε ξανά με τις ΗΠΑ λέγοντας ότι “μιλάνε προσβλητικά. Τί λένε; Δεν θα καταφέρουν να βγουν από το Μέμπιτς. Εσείς δεν έχετε δικαίωμα να είστε εκεί. Γιατί σηκώνεστε από εκεί που είστε και έρχεστε εδώ 11 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά; Αυτά τα εδάφη είναι δικά σας;”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος και πρόσθεσε πως η Τουρκία δεν θα σταματήσει εάν δεν εξαλείψει την τρομοκρατική απειλή και ιδιαίτερα στο Μέμπιτς.

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε πως τα όπλα που στάλθηκαν στην περιοχή είναι για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Τουρκίας ή του Ιράν. “Εναντίον της Ρωσίας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν γιατί θα σήμαινε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο”, ανέφερε.

“Αναμένουμε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ να τοποθετηθεί απέναντι στις πολιτικές που στρέφονται εναντίον της χώρας μας και μας μπερδεύουν. Αυτοί που μιλούν εκ μέρους του Τραμπ δεν αντιλαμβάνονται τί λένε”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά στη σκιά των παρατηρητών που μπήκαν στη σειρά για να κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας”.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]