Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα Μόσχας στα Σκόπια: Τυχόν ένταξη στο ΝΑΤΟ θα επηρεάσει τις σχέσεις μας


Μήνυμα στα Σκόπια ότι τα σχέδια εισόδου στο ΝΑΤΟ ενδεχομένως να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών έστειλε η Μόσχα, καθώς εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ, έπειτα από συνάντηση, χθες, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών της χώρας με τον Σκοπιανό πρεσβευτή στη Μόσχα, τόνισε ότι «οι δύο πλευρές συζήτησαν τις θέσεις τους για την κατάσταση στην περιοχή των Βαλκανίων».

Η ρωσική πλευρά υπογράμμισε πως «τα σχέδια εισόδου της Δημοκρατίας της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ ενδεχομένως να έχουν αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην περιφερειακή ασφάλεια όσο και στις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών», όπως αναφέρουν ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.

Η ρωσική παρέμβαση έρχεται μία μόλις ημέρα πριν την μετάβαση του Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι Ελλάδα και πΓΔΜ έχουν ανταλλάξει επιστολές, στις οποίες περιλαμβάνονται αναλυτικά οι θέσεις των δύο χωρών για το ονοματολογικό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]