Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοτζιάς: "Πιστεύω σε έντιμους συμβιβασμούς"


«Πιστεύουμε σε έντιμο συμβιβασμό από τον οποίο μακρόπνοα μπορούν να κερδίσουν και οι δυο πλευρές» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών μετά το ραντεβού με τον ομόλογό του της πΓΔΜ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κερδίσουν και οι δυο πλευρές, δεν θα υπάρξει χαμένος.

«Ασφαλώς σε ένα έντιμο συμβιβασμό και αυτό αφορά και την Ελλάδα δεν μπορεί να πάρεις όλα όσα έχεις στο νου σου ή πιστεύεις μεταφυσικά. Ρεαλιστικά και πραγματικά πρέπει να πάρεις αυτό που είναι το κύριο για εσένα και να δώσεις αυτό που είναι το κύριο για τον άλλο. Και το κυριότερο αυτό που είναι το κοινό συμφέρον», τόνισε.

Όπως είπε πιστεύει πάρα πολύ στην σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής και ότι η πΓΔΜ είναι μια χώρα με την οποία η σχέση οφείλει να ακολουθήσει αυτό που γίνεται στην ίδια τη ζωή με τα εκατομμύρια επισκέψεις κατοίκων της πΓΔΜ στην Ελλάδα και Ελλήνων στη γειτονική χώρα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. «Ασφαλώς σε ένα έντιμο συμβιβασμό και αυτό αφορά και την Ελλάδα δεν μπορεί να πάρεις όλα όσα έχεις στο νου σου ή πιστεύεις μεταφυσικά. Ρεαλιστικά και πραγματικά πρέπει να πάρεις αυτό που είναι το κύριο για εσένα και να δώσεις αυτό που είναι το κύριο για τον άλλο. Και το κυριότερο αυτό που είναι το κοινό συμφέρον»


    Ποιο ειναι αυτο το "κυριο" που πρεπει να παρει και να δωσει ο ενας στον

    αλλον;

    Ποιος "εντιμος συμβιβασμος" επιβαλλει να "δωσουμε" το ονομα της

    Μακεδονιας σε Σλαβους;

    Συμβιβαζομαστε "εντιμα" με το να λειτουργουμε ανεντιμα εις βαρος της

    Ιστοριας μας και εις βαρος των αγωνων των προγονων ΜΑΣ;

    Και πως διαφυλασσεται το "κοινο συμφερον" οταν εμεις οι ιδιοι ξεπουλαμε

    την Ιστορια μας και διαπραγματευομαστε για αδιανοητα πραγματα;

    Τι μηνυμα δινουμε;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]