Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν προς ΕΕ: Θα ανοίξω τα σύνορα και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε


Νέες απειλές προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και προς κάθε αποδέκτη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, έπειτα από τις προειδοποιήσεις του για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά και την επίθεση κατά της Ε.Ε. ότι αδιαφορεί για τα προβλήματα της Τουρκίας.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τούρκου προέδρου μπροστά σε μεγάλο πλήθος στο Ερεζερούμ στο πλαίσιο της κηδείας ενός Τούρκου στρατιώτη που σκοτώθηκε στην Αφρίν, δήλωσε «με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αν το κάνουμε δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε».

Τη νέα απειλή μεταφέρει σε tweet του ο πρώην διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας Zaman και πρόεδρος του κέντρου της Στοκχόλμης για την Ελευθερία, Abdullah Bozkurt.

Ακόμη, με το χέρι πάνω στο φέρετρο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Erdogan επανέλαβε τη σημασία του να γίνεται κανείς «μάρτυρας» για την Τουρκία, καθώς «αυτή είναι η θέληση του Αλλάχ». Μάλιστα, σύμφωνα με τον τούρκο δημοσιογράφο, ο Erdogan δήλωσε πως ο Αλλάχ έχει υποσχεθεί νίκη στη μάχη της Αφρίν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Μάλιστα, σύμφωνα με τον τούρκο δημοσιογράφο, ο Erdogan δήλωσε πως ο Αλλάχ έχει υποσχεθεί νίκη στη μάχη της Αφρίν."

    Εαν ο "Αλλαχ" υποσχεθηκε νικη στον "σουλτανο",τοτε θα του εκμυστηρευτηκε

    και το πότε! Γιατι δεν μας το λεει και μας βασανιζει αδικα;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]