Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γαλλία σε πλήρη ετοιμότητα για επέμβαση στη Συρία κατά του Άσαντ μαζί με τους Αμερικανούς


Δεν απέκλεισε συντονισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις αό γαλλικές και αμερικανικές δυνάμεις στο έδαφος της Συρίας, ο αρχηγός των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, Φρανσουά Λεκουάντ, στην περίπτωση που γίνει χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ.

Ο Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν έχει επανειλημμένα πει πως η «κόκκινη γραμμή» για το Παρίσι είναι η χρήση χημικών όπλων και προφανώς για τον λόγο αυτό οι γαλλικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα.

Τους φόβους της Γαλλίας για μεγαλύτερη κλιμάκωση των συγκρούσεων στη Συρία και ιδιαίτερα στις περιοχές κοντά στο Αφρίν και την Ανατολική Γούτα αντικατοπτρίζει η ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, η οποία καλεί δημοσιογράφους να μην αποφύγουν τις αποστολές εκεί.

“Με φόντο την κλιμάκωση της βίας στη Συρία, ιδίως στην Ανατολική Γούτα και την περιοχή του Αφρίν (…) θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν εγκαταλείπατε τυχόν σχέδιά σας να πάτε στη χώρα αυτή ή να στείλετε δημοσιογράφους” ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ανιές Βον ντερ Μιλ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]