Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δίνουν τα πάντα και... συνεχίζουν!


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Παραδίδουν τα πάντα σε όσους τους τα ζητήσουν...
Δίνουν γη και ύδωρ.
Παραδίδουν - χαρίζουν την ελληνική ιστορία.
Ποδοπατούν την αξιοπρέπεια και ισοπεδώνουν την περηφάνια μιας χώρας κι ενός ολόκληρου λαού...
Τολμούν και κάνουν όσα ποτέ δεν θα τολμούσε να κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση σε κάποια άλλη χώρα (έστω και τριτοκοσμική)...

Κάνουν τα πάντα για να βγει η χώρα από τα μνημόνια και αδιαφορούν για το πως θα είναι η χώρα όταν θα βγει από τα μνημόνια (όχι όμως από την σκληρή επιτροπεία - κατοχή).
Αδιαφορούν για το ποιό θα είναι αύριο το μέγεθος της χώρας...
Αδιαφορούν πόση από την χώρα θα έχει απομείνει μετά το πέρασμά τους από την εξουσία...!
Κι όμως συνεχίζουν να παραμένουν στην εξουσία!

Αυτή η κυβέρνηση παραχώρησε:
1. Στα Σκόπια τη λέξη - όρο Μακεδονία...
2. Στην Αλβανία δύο θαλάσσια οικόπεδα και συζήτηση για την οριοθέτηση των χερσαίων συνόρων...
3. Στην Τουρκία τα Ίμια με τον θαλάσσιο χώρο τους...

Αυτή η κυβέρνηση συνεχίζεται να θεωρείται ελληνική... αν και:
1. Δεν σέβεται την Ελληνική Ιστορία...
2. Δεν σέβεται τα ελληνικά συμφέροντα...
3. Δεν σέβεται την εντολή του ελληνικού λαού...

Αυτή η κυβέρνηση έχει παραβιάσει και έχει καταπατήσει:
1. Το Σύνταγμα της χώρας (με την άρνηση εκτέλεσης του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος το 2015)...
2. Τον θεσμικό της ρόλο (με την κατάθεση, ψήφιση και υπογραφή πολυνομοσχεδίων που παρέδωσαν το σύνολο του πλούτου της χώρας για 99 χρόνια σε ξένους)...
3. Την υποχρέωση να προασπίζεται την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας και των πολιτών...

Γιατί αυτή η κυβέρνηση τόλμησε όλα αυτά;

Επειδή γνωρίζει πως δεν υπάρχει εκφρασμένη και ολοκληρωμένη πολιτική μορφή υπεράσπισης των αυτονόητων που να συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Με απλά λόγια, αυτή η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών και αριστερόστροφων φασιστών (όπως την χαρακτήρισε ο Μίκης Θεοδωράκης), εκφράζει και ικανοποιεί (εκ του ασφαλούς;) τα συμφέροντα τρίτων.

Μπορεί αρκετοί έλληνες να μην έχουν καταλάβει αρκετά από τα όσα συμβαίνουν. Όμως, τα βασικότερα όλων είναι δύο:
1. Η παρούσα κυβέρνηση δεν εργάζεται για τα συμφέροντα, την άμυνα και την Ασφάλεια της Ελλάδας και των ελλήνων πολιτών
2. Η Ελλάδα έχει βρεθεί απελπιστικά μόνη, προδομένη από "φίλους", "εταίρους" και "συμμάχους"
3. Η (για ένα μεγάλο πλήθος λόγων) άρνηση της ελληνικής κοινωνίας να αντιληφθεί το μέγεθος και την σοβαρότητα των όσων της συμβαίνουν...

Τι πρέπει να συμβεί για να σταματήσουν τα όσα συμβαίνουν;

Φυσιολογικά, θα έπρεπε άμεσα οι πολίτες να βγούνε στους δρόμους και να "τσακίσουν" την παρούσα κυβέρνηση των αποδεδειγμένα εθνομηδενιστών. Αλλά, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, είτε επειδή ο κυβερνητικός έλεγχος επί των ΜΜΕ αποκλείει την μεταφορά της αλήθειας στους πολίτες, είτε επειδή δεν υπάρχει πολιτική δύναμη που να καλέσει τους πολίτες να υπερασπιστούν οι ίδιοι το Σύνταγμα και την χώρα.

Δυστυχώς, το μόνο που μπορεί να σώσει σήμερα την Ελλάδα από τις δυσάρεστες προγραμματισμένες και αποδεκτές από την συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου εξελίξεις, είναι ένα γεγονός που κανείς δεν επιθυμεί.
Ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία (την πλάτη της οποίας χτυπάνε χαϊδευτικά το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Γερμανία), το οποίο θα πάρει χαρακτηριστικά γενικευμένης σύρραξης.

Δυστυχώς, η ελπίδα της χώρας για αποφυγή μιας ντροπιαστικής εθνικής καταστροφής που εκτελείται από την ελληνική κυβέρνηση, είναι η μεγαλομανία του ανεξέλεγκτου (και πιεζόμενου από πολλούς εσωτερικούς παράγοντες) Ερντογάν, που θα τολμήσει να προχωρήσει "ένα βήμα παραπάνω" από αυτό που του έχουνε "αδειοδοτήσει".

Δυστυχώς, η μοναδική μας ελπίδα είναι πλέον -είτε μας αρέσει είτε όχι- σε μια ελληνοτουρκική σύγκρουση που ναι μεν θα ακυρώσει τις υπάρχουσες αρνητικές εξελίξεις, αλλά θα φέρει τη χώρα σε δεινότατη οικονομική κατάσταση...
Εκτός και εάν υπάρξει κάποια "Θεία Παρέμβαση"...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Προς επίφαση επαναλαμβάνω εδώ το σχόλιο που έστειλα στο ακριβώς προηγούμενο άρθρο σας:

    Κύριε Γεωργίου πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος, μια Συνταγματική/Νομική φόρμουλα, που να ακυρώνει κάθε τέτοια συμφωνία, έστω και αν υπογραφεί.

    Ένα διαδικτυακό πανελλήνιο δημοψήφισμα, οργανωμένο από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, ίσως θα μπορούσε να καταδεικνύει μετ'αποδείξεως την αντισυνταγματικότητα μιας τέτοιας συμφωνίας με τα Σκόπια, ως ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με τη βούληση του ελληνικού λαού. θα μπορούσε να ακυρωθεί εκ των υστέρων στο ΣτΕ, αλλά έχει χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού σε αυτό.

    Δεν πρέπει να μείνουμε με "σταυρωμένα χέρια" και λόγια μόνον ή έστω "άσφαιρα" συλλαλητήρια (ένα "παρών" και φύγαμε) Πρέπει να βρούμε τρόπους να μην περάσει του Τσίπρα και του Κοτζιά και των "κυρίων" τους το θέλημα, αλλά η αταλάντευτη και πανίσχυρη και συντριπτικά πλειοψηφική βούληση του ελληνικού λαού και του Ελληνισμού.

    Οπωσδήποτε ο Ελληνισμός, εντός και εκτός Ελλάδος, πρέπει να προβεί σε Παγκόσμια καταγγελία για το τι πράττει η κυβέρνηση του, εναντίον της Ιστορίας του, που είναι και Ιστορία της ανθρωπότητας. Αν μη τι άλλο την γελοιοποιεί και οι σοβαροί άνθρωποι του πλανήτη, θα το κατανοήσουν αυτό πολύ καλά. Επίσης να καταγγελθεί το έλλειμμα δημοκρατίας στην Ελλάδα, ως απότοκο της ΝΤΠ και να προειδοποιούνται οι λαοί ότι πλέον υπάρχει μια αυξανόμενη "πολιτική" τάση να μην μετράει η βούληση τους.

    Αν δεν διεθνοποιήσουμε το πρόβλημα μας θα το χάσουμε! Και ο απανταχού Ελληνισμός έχει τη δύναμη να το διεθνοποιήσει. Ας βγει ο διεθνής μας Μίκης Θεοδωράκης και εδώ μπροστάρης. Ελληνισμός ενωμένος, ποτέ νικημένος. Κάτω και έξω όλες οι διχαστικές φωνές.

    Δεν υπάρχει στον ΟΗΕ Τμήμα προστασίας της παγκόσμιας κληρονομιάς; Γιατί δεν καταγγέλλουμε εκεί, ότι ένας "χτεσινός" λαός, σλαβικός, που δεν μπορεί να διαβάσει ούτε να εξηγήσει στη δική του γλώσσα μια αρχαία επιγραφή της εποχής των αρχαίων Μακεδόνων παριστάνει τον ιστορικό κληρονόμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου!, προσπαθώντας να υποκλέψει τη δική μας κληρονομιά και να αλλοιώσει την Ιστορική αλήθεια.

    Πιστεύω ότι το επόμενο συλλαλητήριο που πρέπει να οργανωθεί πολύ σύντομα το σύνθημα πρέπει να είναι "ΈΞΩ Ο ΝΙΜΙΤΣ", (ο ανεκδιήγητος αυτός άνθρωπος του ΟΗΕ!) και "ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ" .

    Στο τέταρτο συλλαλητήριο, αν χρειαστεί και τέταρτο, δεν μπορώ καν και δε θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι όλες οι πράξεις και συμφωνίες αυτής της κυβέρνησης ακυρώνονται, εφ όσον καθίσει δε έδρανα ειδικού δικαστηρίου για εσχάτη προδοσία.

      Διαγραφή
    2. Πρεπει να τους πεταξουμε εξω απο την βουλη των δωσιλογων και να τους δικασουμε και καταδικασουμε με την εσχατη των ποινων . Τοτε και μονον τοτε οι υπογραφες τους δεν θαχουν καμμια αξια .

      Διαγραφή
    3. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία μακεδονική μειονότητα μακεδονικής εθνικής ή φυλετικής καταγωγής ή "συνείδησης" διότι ούτε υπήρξε περιγραφικά και ιστορικά κάτι τέτοιο ως εθνική ιδιότητα ή φυλετικός προσδιορισμός. Ούτε οι αρχαίοι μακεδόνες αποτελούσαν Έθνος, ούτε η γλώσσα των κατοίκων των Σκοπίων και αυτοαποκαλούμενων μειονοτικών "μακεδόνων" στην Ελλάδα είναι η αρχαία μακεδονική -ελληνική, ούτε σημαίνει πως επειδή κατοικούν μετά τον 6-7 αιώνα Μ.Χ. στα όρια ή εντός της αρχαίας Μακεδονίας (Παιονία και Μακεδονία) μπορούν να σφετερίζονται κατά συνάφεια ονομασία εθνικής ταυτότητας.
      Υπάρχουν παρά μόνο ολιγομελείς οργανώσεις δίγλωσσων που μιλάνε το σλαβικό-βουλγαρικό ιδίωμα και κάποιες οργανώσεις σε Αλβανία και Ελλάδα και Βουλγαρία που χρηματοδοτεί ο Σόρος με κυριότερη έκφανση ένα κομματίδιο "ευρωπαϊκή ελεύθερη συμμαχία" που είχε συνεργαστεί με την ΟΑΚΚΕ.

      Κατά τη wikipedia.
      'Το 1996, ενώ στις ευρωεκλογές του 2009 κατήλθε με την ονομασία «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο» και έλαβε στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας 4.530 ψήφους (0,09%), από τις οποίες οι 2.594 στις εκλογικές περιφέρειες της Μακεδονίας.[11] Το 1994, το Ουράνιο τόξο, πριν τα γεγονότα του 1995 είχε αποσπάσει στο Νομό Φλώρινας 2.250 ψήφους - ποσοστό 5,7%. [12] Στις Ευρωεκλογές 2009 έλαβε 1.195 ψήφους, ποσοστό 3.69 %, στο Νομό Φλώρινας.'

      Εάν αναγνωριστούν ως Μακεδόνες μέσω της παραχώρησης του ονόματος στα Σκόπια και μέσω αναγνώρισης εθνοτικής ταυτότητας θα έχουν απαιτήσεις σαν να ήταν πολυπληθή μειονότητα στο Ελληνικό έδαφος της περιφέρειας της Ελληνικής Μακεδονίας σε σχέση και με τους δήθεν αυτόχθονες, κατασκευασμένους εθνικά "μακεδόνες" που θα κατοικούν στη γειτονική χώρα, στα Σκόπια δηλαδή που θα περιέχει συνθετικό τον όρο Μακεδονία οριστικά, διεκδικώντας πάνω από συμφωνίες και συνταγματικές αλλαγές όλη την αρχαία περιοχή.

      Θα απαιτούν με μεγάλη δυναμική μέσω διεθνών οργανώσεων (αν όχι των ίδιων άμεσα) εκπαιδευτικές δομές βασισμένες σε ιστορικά και γλωσσολογικά ψεύδη και ταυτότητας έθνους που θα καθιερωθεί υπερπρονομιακά διχαστικά και εκβιαστικά εντός της Ελλάδος με αλλεπάλληλες συμφωνίες.

      Σε περίοδο αποσταθεροποίησης από αυτή τη λεπτομέρεια θα είναι εξαιρετικά εύκολο να πιαστούν οι προστάτιδες δυνάμεις του "μακεδονικού" έθνους και των κατασκευασμένων μειονοτήτων περιφερειακά που θα υπάγονται σε πλαίσια προστασίας αυτοχθονίας για να επιβάλουν το τελειωτικό χτύπημα ενεργοποιώντας καθεστώς όπως στα Ιμια ή τετελεσμένα ανάλογα της Κύπρου. Τα τετελεσμένα ήδη ενεργοποιούνται με την αναγνώριση. Δεν πρέπει να υπάρξει καθησυχασμός.
      Το τελευταίο στάδιο απώλειας της Μακεδονίας ισχύει ήδη με την επικύρωση παράδοσης του ονόματος μέσω της Ελλάδος.
      Εν καιρώ ακόμα ειρήνης οικονομικά και διοικητικά η Ελληνική Μακεδονία θα περνάει ταχύτητα στους κατασκευασμένους εθνοτικά "κληρονόμους" της και γεωπολιτικά "πατρώνες" της, την Τουρκία, κατασκευάζοντας κάτι μεταξύ οθωμανικής και δυτικοποιημένης επενδυτικής ομοσπονδίας με έξοδο και άρα δικαιώματα ΑΟΖ στο Αιγαίο. Φυσικά η Θράκη θα είναι και αυτή χαμένη ενώ γνωρίζουμε πως ήδη παραβιάζεται η συνθήκη της Λωζάνης μέσω των "αυτοπροσδιορισμών".
      Η στοιχειοθέτηση της προδοσίας της χώρας είναι απόλυτα τεκμηριωμένη.

      Διαγραφή
  2. "Δυστυχώς, η μοναδική μας ελπίδα είναι πλέον -είτε μας αρέσει είτε όχι- σε μια ελληνοτουρκική σύγκρουση που ναι μεν θα ακυρώσει τις υπάρχουσες αρνητικές εξελίξεις, αλλά θα φέρει τη χώρα σε δεινότατη οικονομική κατάσταση..."
    Εδώ και πολύ καιρό πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα κόπρανα είναι αυτός, δυστυχώς! Μακάρι να βρεθεί τρόπος για να τους κοπούν όλα τα προνόμια και τα γούστα!
    Για να δικαστούν για εσχάτη ποροδοσία θα πρέπει να υπάρξουν και έντιμοι δικαστές οι οποίοι τα τελευταία χρόνια μόνο τον Ελληνικό λαό δεν υπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόλεμος πατήρ πάντων.Καί στήν περιπτωσή μας σωτήρας καί λυτρωτής τής δύστυχης πατρίδας καί τού λαού μας ΠΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  3. Κοτζιάς στο Reuters: "Τα Σκόπια είναι μία ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία"!
    Με μια ψυχή και μια καρδιά οι ΕΛΛΗΝΕΣ απανταχού της γης πρέπει να του απαντήσουν: Τα Σκόπια είναι μία "ΠΡΩΗΝ ωραία κυρία" που έφερε ως τώρα τον ψευδότιτλο Μακεδονία. Κι εσύ είσαι ένας ωραίος "ΠΡΩΗΝ ωραίος κύριος" που θα φέρεις για ελάχιστο ακόμη χρόνο τον ψευδότιτλο Υπουργός επί των Εξωτερικών των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Εκτός όμως από τον γέλωτα επί ενός γελοίου, υπάρχει και η σοβαρή πλευρά.
    Δεν καταλαβαίνει η κλίκα της κυβέρνησης από συλλαλητήρια, ψηφίσματα, κοινή βούληση ημεδαπών και ομογένειας, αγωγές και μηνύσεις. Σαν χάδι στ' αυτιά τους δείχνουν να τα ακούνε όλα αυτά.
    Άρα θα πρέπει να αναζητηθούν πολύ πιο δραστικοί τρόποι ανατροπής της προδοσίας που πάει να συντελεστεί. Όλοι μαζί θα πρέπει να τους αναζητήσουμε.

    Πάντως,στο επόμενο πανελλήνιο συλλαλητήριο πρέπει να είναι εκεί δυόμιση εκατομμύρια Έλληνες. Και ό,τι ήθελε προκύψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]