Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετερόκλητοι όχλοι...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Κι εδώ στην φωτογραφία βλέπουμε έναν απ' τους ετερόκλητους όχλους προδοτών που συνειδητά καταστρέφουν την χώρα κι εμάς τα τελευταία εννέα χρόνια.

Ο αρχηγός του και καμάρι της Αριστεράς είναι αυτός που αποκάλεσε "ετερόκλητους όχλους" τα μεγάλα συλλαλητήρια των τελευταίων ημερών.

Είναι πολύ "αριστερό" να αποκαλείς "όχλο" τούς έστω και 150.000 -κατά την αστυνομία- πολίτες που πήραν μέρος σε ένα συλλαλητήριο. Να φανταστούμε πόσο "αριστερό" θα ήταν αν ο "όχλος" αυτός ήταν 200, 300 ή 400 χιλιάδες.

Βέβαια έχει κατά κάποιον τρόπο δίκιοεφ' όσον ο "όχλος" των πολιτών είναι πράγματι ετερόκλητος αφού δεν συνδέει αυτούς που συμμετέχουν κάποιο συμφέρον.

Κι έχουμε εμείς άδικο, διότι ο δικός του όχλος των προδοτών κάθε άλλο παρά ετερόκλητος είναιαφού όλα τα άτομα μεταξύ τους έχουν το κοινό γνώρισμα της αφοσίωσης στην καρέκλα τους και την προσπάθεια για διατήρηση της εξουσίας τους με κάθε θυσία, όχι δική τους αλλά του "όχλου" των πολιτών που κυβερνούν.

Ο ίδιος ο αρχηγός του κυβερνητικού όχλου είναι μέσα του ένας μικρός όχλος.
Ένας όχλος ιδεολογικών και ιδεοληπτικών θεωριών που συγκρούονται με έναν όχλο λαϊκίστικων και μισοφασιστικών πρακτικών και που εξωτερικεύονται με έναν τεράστιο όχλο ψεμάτων, ανικανότητας, ψευτοτσαμπουκά, και αριστερού νεοφασισμού.

Η οχλαγωγία στα μυαλά και προπαντός στο ήθος του κυβερνητικού όχλου είναι ολοφάνερη.
Και είναι αυτή η οχλαγωγία του ήθους τους που τους κάνει να ονομάζουν "καθαρή έξοδο" απ' τα μνημόνια το καινούργιο 4ο (ή 5ο;) μνημόνιο διαρκούς "επιτήρησης" μέχρι το 2060 που θα υπογράψουν όπου νά 'ναι. 
Επιτήρηση που δεν είναι άλλο από υποτέλεια.

Είναι αυτή η οχλαγωγία του ήθους τους που τους κάνει να ονομάζουν εθνικιστές και ακροδεξιούς όσους ανησυχούν (βάσιμα) μήπως η οικονομική καταστροφή και δυσπραγία φέρει μαζί της και κάποια άλλη καταστροφή.

Και τέτοιες καταστροφές δεν είναι ασυνήθιστες σε ανώμαλες περιόδους, ούτε άσχετες με την ανωμαλία αυτή.

Ανωμαλία ήταν η χούντα των συνταγματαρχών που χάθηκε η μισή Κύπρος, ανωμαλία και η χούντα των μνημονίων που προς το παρόν χάθηκαν οριστικά μόνον τα Ίμια.

Ανωμαλία οι κυβερνήσεις δωσιλόγων και "προθύμων" στην πρώτη Κατοχή, ανωμαλία και οι φιλομνημονιακές κυβερνήσεις της νέας Κατοχής.

Και είναι αυτή η οχλαγωγία του μεγαλείου στα μυαλά τους που τους κάνει να πιστεύουν πως ο όχλος-λαός (κατά τον αρχηγό τους) είναι ηλίθιος και δεν πρόκειται ποτέ ούτε να αντιδράσει ούτε να τιμωρήσει.

Θα αντιδράσει;
Θα τιμωρήσει;
Εμείς το ελπίζουμε.
Αυτοί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποφύγουν!... 

Ουδέν Σχόλιον


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Ο συγκεκριμένος "ετερόκλητος όχλος" δεν έχει λαμβάνειν και άρα έχει ελεύθερη βούληση, άρα δρα χωρίς να μπορεί να τον μαντρώσει σε φτιαχτές ιδεολογίες.
    Για 'μένα είναι τίτλος τιμής που ένας άεργος, τεμπέλης, κακόβουλος, μισάνθρωπος με χαρακτήρισε έτσι, μιας και είχα την τύχη και την τιμή να βρίσκομαι και στα δύο Συλλαλητήρια. Χάρηκα που ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου έχει αφυπνιστεί και εύχομαι η στιγμή που θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί να μην αργήσει. Κανένας οίκτος και έλεος σ' αυτούς τους οικονομικούς δολοφόνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημήτρης Καμμένος για ποιό λόγο ναζί; επειδή τοποθετείται με σκληρότερη γλώσσα σε σχέση με άλλους σε εθνικά θέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φωτό δεν δείχνει τι είναι τώρα ο καθένας αλλά που ανήκαν πριν πιάσουν δουλειά στο ΣΥΡΙΖΟτσιρκο τη δουλεια καταστροφής της Ελλάδας.

      Διαγραφή
  3. "Ανωμαλία ήταν η χούντα των συνταγματαρχών που χάθηκε η μισή Κύπρος..."

    Ανωμαλία είναι να είσαι τόσο αριστερός που να συνεχίζεις ξεδιάντροπα να λές ΨΕΜΜΑΤΑ!
    Ανωμαλία είναι να είσαι τόσο αριστερός που να βλέπεις πως σκλαβώθηκε , παραδόθηκε για 99 χρόνια ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ χωρίς καν να πέσει μια ντουφεκιά , από την κομμουνιστική κυβέρνηση και να ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ …ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!

    Ανωμαλία είναι να είσαι τόσο αριστερός , να ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ για το 50% της Κύπρου ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 2% ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ η Κύπρος ...κείται μακράν, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑΝΤΗ ΕΙΔΩΛΟΥ ΣΟΥ , Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣη ΤΑΝΚΣ!
    Ανωμαλία είναι να είσαι τόσο αριστερός που να μην...ΞΕΡΕΙΣ ...ΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
    Ανωμαλία είναι να είσαι τόσο αριστερός που να μην ...ΞΕΡΕΙΣ...ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ!
    Ανωμαλία ΤΕΛΙΚΑ είναι να συνεχίζεις να είσαι αριστερός , μετά από όλα αυτά που έχουν αποκαλυφθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!

    Ανωμαλία ΤΕΛΙΚΑ είναι ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟ 98% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΝΟΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ , ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ "ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ" Η ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 0,05% ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ!

    Ανωμαλία είναι να ανεχόμαστε να μας κυβερνούν διεθνιστές , εχθροί ΟΛΩΝ των εθνών εξορισμού, που ξεπουλούν το έθνος μας, την ιστορία μας , την γλώσσα μας , την Θρησκεία μας, την εθνική ιδιοκτησία μας , τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και να τοποθετούμε διεθνιστές ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ επικεφαλής των συλλαλητηρίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΕΡΑΤΑ ,
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ
    ΗΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ
    ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ
    ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

    ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

    ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2% της Κύπρου...δεν είναι και λίγο! Αλλά λόγω Χούντας το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" έγινε άλλοθι να μη θέλει η πλειοψηφία των πολιτών να πατάει στην Εκκλησία, να κάνει παρελάσεις ή να θέλει να φτιάξει μια οικογένεια που να τιμά αυτές τις αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γνωριζες ποσο λαθος εισαι με αυτα που πιστευεις ισως και θα αυτοκτονουσες .
      Οι Ελληνες δεν πανε Εκκλησια διοτι οι "δημοκρατες" αρλεκινοι στο ονομα της προοδου ! ξευτιλισαν τα ΠΑΝΤΑ γυρω μας .
      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !
      Μην νομιζεις οτι ειμαι κανενας ψευτοκουλτουριαρης ΚΥνοβουλευτικος οπαδος του συνταγματικου ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ και σιγουρα δεν ειμαι φασιστας και Ναζιστης . Ομως το πολιτευμα οταν καταστρεφει την Πατριδα πρεπει να αποκεφαλιζεται μαζι με αυτους που το υπηρετουν .
      Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες που σας εβαλαν τα μμΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑΣ στα αδεια σας κεφαλια .
      Επι χουντας δεν ειχαμε ανεργους , πεινασμενους , διποδα μουσουλμανικα να περιφερονται και να σκοτωνουν και να βιαζουν , η οικονομια μας ηταν ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ και γενικως τα παντα γυρω μας δουλευαν ρολοι .
      Ολες οι δημοσιες υπηρεσιες ΑΨΟΓΕΣ , οι δημοσιες επιχειρησεις ΟΛΕΣ κερδοφορες κτλ κτλ κτλ .Δηλαδη ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ= ΠΡΟΟΔΟΣ

      Οποιος μπορει ας συγκρινει λοιπον το τοτε ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ με το σημερινο αποικιακο μπουρδελο και τους αρλεκινους ελληνοφωνους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ με τους ΗΡΩΕΣ της 7ετιας .

      Διαγραφή
  5. @admin

    θέλετε δεν θέλετε στην σημερινή ανωμαλία μας οδήγησαν όλα αυτά που εσείς πιστεύεται και εκπροσωπείται!

    Η Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας χάνεται. Το έθνος μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια από την αριστερή πολιτική της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!
    Η Ελλάδα μας παραδόθηκε εξαιτίας της άφρωνης αριστερής πολιτικής του Τσοβόλα δώστα όλα και του εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα , στους τραπεζίτες και στην πτώχευση!
    ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμούσε να αντισταθεί στα δάνεια που ...έτρεφαν την αριστερά και τα ...δίκια του εργάτη!!!
    Εξαγόραζαν οι αριστεροί εκατομμύρια ψηφοφόρους υποθηκεύοντας το μέλλον μας και και τώρα που ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ , έχουν το θράσος να κατηγορούν άλλους για δοσίλογους!!!

    Ένα νέο από τα πολλά ολοκαυτώματα της Ελληνικής φυλής είναι προ των πυλών και οι κομμουνιστές τον χαβά τους!
    Ο κομουνισμός είναι καλός , εάν δεν είναι καλός δεν είναι κομμουνισμός!
    Γελούν και οι πρωτοετείς φοιτητές της φιλοσοφικής μαζί τους!

    Τα Γιάννης κερνάει Γιάνης πίνει , των αριστερών, πέρασαν ανεπιστρεπτί!
    Η ιδεολογική ασυλία για την αριστερά ΤΕΛΟΣ!

    Ακόμα και σύμβουλος του "φιλελεύθερου"(=αριστερού) Μητσοτάκη είναι πρώην γενικός γραμματέας της Κ.Ν.Ε. , ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ , όχι κανένα παιδάκι που κρατούσε κάπου κάποτε μια κόκκινη σημαιούλα, και ο αρθρογράφος προσπαθεί να εμφανίσει την αριστερά εξω από το κάδρο που μας κατέστρεψε και μας καταστρέφει!
    Ολοι αυτοί που βρέθηκαν μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. , οι σύντροφοι του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ αντάρτες Γλέζος Βαφειάδης Αγγελόπουλος, Σημίτης, Μπόμπολας και λοιποί τι ήσαν; Δεξιοί;
    Για ρίξε μια ματιά στην ...καταγωγή τους και θα βρείς φαρδύ πλατύ το σφυροδρέπανο πάνω από το κεφάλι τους.
    Και αυτός τι κάνει;
    Βάζει το ναζιστικό σύμβολο πάνω από τον Καμμένο...
    ΠΟΊΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΨΉΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΟΙ;


    Εάν έχεις να γράψεις κάτι που να έχει ουσία γράψετο , εάν όχι μην προκαλείς ανώμαλίες άνευ λόγου και αιτίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατακαημένε αριστερέ ακόμα να παραδεχθείς πως έχεις φάει την προπαγάνδα του παγκόσμιου κομμουνισμού στο κεφάλι και σου φταίνε όλο οι ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

    Εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα...
    Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά...

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΦΙΛΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;

    ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΟΝ

    ...ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ , ΟΙ ΑΣΤΟΙ , ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ , ΟΙ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ , ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ....

    ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΠΕΣ ΤΗΝ ...@@@@@@@ ΣΟΥ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!!

    “...
    3) Επιδότηση ενοικίου...
    Κε Στούπα καλή σας μέρα.

    Είναι απίστευτη πρόκληση υπουργός με δηλωθέντα απίστευτα εισοδήματα και καταθέσεις μαζί με το σύζυγό της να λαμβάνει κρατική επιδότηση για ενοίκιο κατοικίας της στην Αθήνα. Νόμιμο ίσως είναι, ΗΘΙΚΟ όμως;;;

    http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3274304/pigan-gia-malli-kai-riskaroun-kourema”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]