Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στέλνει στρατό στο Κατάρ ο Ερντογάν! Σε ρόλο νέου Σουλεϊμάν ο σουλτάνος της Άγκυρας;


Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν υπέγραψε τον σχετικό νόμο για την ανάπτυξη Τούρκων στρατιωτών στο Κατάρ, σηματοδοτώντας με την εξέλιξη αυτή, την πρακτική υποστήριξη της Άγκυρας προς το εμιράτο, το οποίο έχει απομονωθεί από τον Αραβικό Κόσμο υπό το βάρος καταγγελιών υποστήριξης της τρομοκρατίας.

Ο νόμος αυτός, ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο την Τετάρτη, ενώ εγκρίθηκε άμεσα από το προεδρικό γραφείο χθες αργά το βράδυ κι έχει ήδη δημοσιευτεί σήμερα στην εφημερίδα της τουρκικής κυβέρνησης, ολοκληρώνοντας τη νομοθετική διαδικασία για την έγκρισή του.

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, και η Αίγυπτος έχουν επιδεινώσει τις οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις τους με το Κατάρ, καθώς το κατηγορούν ότι υποστηρίζει ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά και το Ιράν.

Το Κατάρ από την πλευρά του, απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς, τους οποίους, χαρακτηρίζει αβάσιμους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]