Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παγώνουν οι συντάξεις μέχρι το 2023


Για την 01-01-2023 από 01-01-2022 που ισχύει, μετατίθεται η έναρξη αύξησης των κύριων συντάξεων, σύμφωνα με την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε και συζητείται σήμερα στη Βουλή.

Η προτεινόμενη διάταξη επιφέρει στον προϋπολογισμό του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) εξοικονόμηση δαπάνης για το οικονομικό έτος 2022, ύψους περίπου 250 εκατ. Ευρώ, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις του αρμόδιου υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα στο ασφαλιστικό για την περίοδο 2019-2021,τα οποία περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του Μαΐου, οδηγούσαν σε εξοικονόμηση 2,8 δισ. ευρώ. Με την τροπολογία ο «λογαριασμός» ξεπερνά πλέον τα 3 δισ. ευρώ.

Η τροπολογία είναι μία από τις πέντε τροπολογίες που αφορούν στα προαπαιτούμενα (του τέταρτου μνημονίου...), με τα οποία κλείνουν οι εκκρεμότητες πριν από το κρίσιμο Eurogroup, και επισυνάπτεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την αλιεία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]