Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στήνουν δίκτυο προδοτών μαθητών μέσα στη Θράκη


Καταγγελία-φωτιά έκανε γονέας από Πομακοχώρι στην Κομοτηνή.Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τους τελευταίους μήνες το τουρκικό προξενείο έχει ζητήσει μυστικά από τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία όλων των βαθμίδων να παρακολουθούν όσα λέγονται κατά της Τουρκίας και να ενημερώνουν σχετικά!

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας για ευρεία και ανεξέλεγκτη δράση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας για τον εντοπισμό συνδέσμων πραξικοπηματιών γκιουλενιστών στη Θράκη, η νέα αποκάλυψη έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία. «Οι διάφοροι άνθρωποι του προξενείου ουσιαστικά ζητούν σπιούνους και καταδότες μέσα από την τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για το επακόλουθο όλων των οικονομικών και όχι μόνο ανταλλαγμάτων που προσφέρουν τα τελευταία χρόνια στους μουσουλμάνους της Θράκης, προκειμένου να αλλοιώσουν την εθνική μας ταυτότητα» ανέφερε ο γονέας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η προσέγγιση των υποψήφιων «σπιούνων» έγινε μέσω των ίδιων τους των παιδιών, πίσω από κλειστές κουρτίνες και σε υποτιθέμενες πολιτιστικές συγκεντρώσεις φιλότουρκων συλλόγων.

«Με προσέγγισαν κατά τη διάρκεια μουσουλμανικού εθίμου σε Πομακοχώρι, όπου είχα πάει με την οικογένειά μου, καθώς αποτελεί τον τόπο καταγωγής μου. Επειτα από μια επίθεση φιλίας από συγκεκριμένο πρόσωπο, με προσέγγισε παρατρεχάμενος του προξενείου και μου είπε με χαμόγελο να τον ενημερώνω αν το παιδί του ακούει κάτι για την Τουρκία στο σχολείο. Στην αρχή δεν κατάλαβα, ωστόσο, ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα τις προθέσεις του και αποχώρησα».

Η αποκάλυψη για την ανεξέλεγκτη δράση των πρακτόρων της Τουρκίας στη χώρα μας έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Συνδικάτου Παιδείας και Επιστήμης στη Γερμανία (GEW).
Στελέχη του υποστήριξαν ότι προξενεία της Τουρκίας στη Γερμανία ζητούν από δασκάλους και γονείς να παρακολουθούν την κριτική που ασκείται στα γερμανικά σχολεία κατά της τουρκικής κυβέρνησης και να τους ενημερώνουν σχετικά.

Πηγή "Δημοκρατία"

Σχόλιο ιστολογίου: Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η κορυφή του παγόβουνου, αφού οι τακτικές που ακολουθούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) είναι παραπλήσιες αυτές της "Στάζι". αφού βάζουν ολόκληρες οικογένειες να αλληλοπαρακολουθούνται και να ενημερώνουν τον "άνθρωπο του τουρκικού προξενείου" του χωριού... Αυτά γίνονται μέσα στην Ελλάδα, με την συνεπικουρία και ιμάμηδων που βρίσκονται στο Pay-roll του τουρκικού προξενείου, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να πεισθούν όσοι δεν δείχνουν να είναι συνεργάσιμοι με την ΜΙΤ...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]