Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανό για το ραμαζάνι σε ορθόδοξη εκκλησία!

Σε ρόλο τζιχαντιστή ο Ερντογάν 
επιτίθεται στον Χριστιανισμό
Στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αλεξανδρέττας στο Χατάι αναρτήθηκε πανό με μήνυμα προς τον ισλαμικό κόσμο για τον εορτασμό του Ραμαζανίου

Σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι, μετά την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά, καθώς ανάρτησαν πανό για το Ραμαζάνι σε Ορθόδοξη εκκλησία στο Χατάι.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Sabah, στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αλεξανδρέττας (Iskendurun) στο Χατάι ανάρτησαν τεράστιο πανό που γράφει: «Γιορτάζουμε τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού σε όλο τον ισλαμικό κόσμο».

Η εκκλησία βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και υπάγεται στο Ελληνορθόδοξο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Αλεξανδρέττας, συνεχίζει το δημοσίευμα.
Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι μόνο μια μικρή μειονότητα είναι σήμερα Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Τουρκία και συμπληρώνει ότι οι επαρχίες της Κωνσταντινούπολης και Χατάι είναι τα κύρια κέντρα του Χριστιανισμού στην Τουρκία.

Πηγή Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]